2018 > 02

Nu är det löst eller inte löst för jag saknar fortfarande mitt bindestreck. Har nu fått alla papper, det sista var från dopboken och där framgår det att mitt namn stavas utan bindestreck.

Läs hela inlägget »
Etiketter: namn

Billiga paket från Wish, Alibaba och andra Kina-handlare blir plötsligt inte så billiga längre. Från och med första mars gäller nya regler. 

Läs hela inlägget »
Etiketter: wish, kina

Nu har smoothing exfoliator och awakening eye cream tagit plats i shopen. Dessa produkter är de senaste tillskotten i vår riktade hudvårdslinje, fyllda med effektiva och fantastiska ingredienser.

Läs hela inlägget »

Vår Aloe vera-gel är ett resultat av ett gediget kvalitetsarbete, som börjar med att de färska bladen bara ett par timmar efter skörd genomgår en noggrann reningsprocess där de sköljs flera gånger i kallt vatten och högtrycks tvättas. Sedan rensas skräp bort och bladen inspekteras så att de inte är skadade.

Läs hela inlägget »

Häromdagen var jag till ICA som är Postnord ombud för att hämta ut ett paket. Lång kö. Min tur, ger numret som jag fått i sms till killen bakomdisken samt min ID handling. Killen går iväg till hyllorna men kommer tillbaka tomhänt. Namnet stämmer inte säger han.

Läs hela inlägget »
Etiketter: bindestreck

Erbjudanden om tokbilliga biobiljetter skickas nu ut via sms till många svenska abonnemang. Klicka absolut inte på länkarna.


 

Läs hela inlägget »
Etiketter: bio, bedrägeri

Varje år den 11 februari (11/2) uppmärksammas 112-dagen i hela Europa. Syftet är att öka kunskapen kring nödnumret 112 och informera om att det fungerar i hela Europa.

Läs hela inlägget »

Swedish health awards uppmärksammar personer, företag och produkter som främjar hälsa och välmående. I Swedish health awards röstades Årets hälsoboost fram bland sammanlagt 35 549 röster.

Läs hela inlägget »

Trots att vi bara är i början av februari är det dags att börja tänka på våren & sommaren och att komma i form till dess.

Läs hela inlägget »

Nu för tiden kan man hitta semlor med alla de konstigaste smaker, det sista jag läste om är semla på flaska. Men för tusan, låt semlan vara en semla.

Läs hela inlägget »
Etiketter: semla, fettisdagen

Drömmer du om att slippa gå till jobbet varje dag? Om du skulle få chansen att styra om ditt liv helt och hållet, hur skulle det kännas. Det har aldrig varit lättare att jobba hemifrån, miljontals människor gör detta varje dag och marknaden ligger helt öppen för dig.

Läs hela inlägget »
Etiketter: jobba hemifrån, frihet

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Arkiv

Länkar

Etiketter