Aloe Bio-Cellulose Mask

Forever is delighted to announce that our Aloe Bio-Cellulose Mask won Highly Commended in the Best New Face Mask category at the Pure Beauty Awards 2019

Lyxig ansiktsmask för alla hudtyper

Nu är modern, avancerad hudvård enklare än någonsin förut: säg hej till aloe bio-cellulose mask! Här får du en lättanvänd och effektiv engångsmask med anti aging-egenskaper som ger din hud massor av fukt och en helt ny lyster – på bara 20 minuter.

Aloe bio-cellulose mask passar alla åldrar och alla hudtyper, ett utmärkt val för att snabbt pigga upp hud som känns lite matt och trött. Extra bra för dig som tycker det är krångligt med traditionella masker som behöver sköljas av efteråt. Masken är också helt doftfri, veganvänlig och komposterbar.

Lyxig ansiktsmask för alla hudtyper
Nu är modern, avancerad hudvård enklare än någonsin förut: säg hej till aloe bio-cellulose mask! Här får du en lättanvänd och effektiv engångsmask med anti aging-egenskaper som ger din hud massor av fukt och en helt ny lyster – på bara 20 minuter.
För vem?
Aloe bio-cellulose mask passar alla åldrar och alla hudtyper, ett utmärkt val för att snabbt pigga upp hud som känns lite matt och trött. Extra bra för dig som tycker det är krångligt med traditionella masker som behöver sköljas av efteråt. Masken är också helt doftfri, veganvänlig och komposterbar.
Det senaste inom hudvård
Trenden med den här typen av masker har slagit igenom stort de senaste åren. Men aloe bio-cellulose mask tar innovationen ännu ett steg längre. Den här masken är nämligen tillverkad av bio-cellulosa, ett organiskt material som kan hålla massor av fukt, vilket gör det till ett lämpligt transportmedel för alla fina hudvårdsingredienser som masken innehåller. Materialet är också väldigt formbart, dessa fina fibrer är 1000 gånger tunnare än ett hårstrå, vilket gör att aloe bio-cellulose mask sitter perfekt. Bio-cellulosa skapas av bakterier som matas med lämplig näring och sedan producerar det tunna tygliknande materialet. I det här fallet har bakterien förstås matats med de bästa vi har: Aloe vera.
Fantastiska ingredienser
Masken är mättad med ett serum som innehåller en hög halt av vår finaste Aloe vera, utvald för sina hudvårdande, mjukgörande och fuktighetsbevarande egenskapers skull. Här finns välkända ingredienser som fuktighetsbevarande natriumhyaluronat och skyddande glycerin. Men också nya, spännande bekantskaper som hudvårdande hästkastanjextrakt, koffein och zinkglukonat och uppstramande extrakt av grönt te, en antioxidant som vårdar, stärker och skyddar din hud.
Så enkelt det kan bli
Med produkter som förenklar din hudvård blir det så mycket lättare att den blir av. Har du tjugo minuter över? Unna dig själv en stunds avkoppling – och din hud en aloe bio-cellulose mask. Den hjälper dig att förbättra utseendet på din hud och plockar fram en strålande, återfuktad hud som dessutom upplevs som mer ungdomlig. Du behöver inte ens skölja av masken efteråt, bara massera in resterna av det sköna serumet i huden. Och vet du vad? När du är klar med din aloe bio-cellulose mask kan du lägga den i komposten.

Fler produkter i serien
I vår riktade hudvårdsserie hittar du även: smoothing exfoliator, awakening eye cream, protecting day lotion, aloe activator och balancing toner. Passar även perfekt ihop med produkterna från serien infinite by Forever™ och Sonya™ daily skincare system.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln