Sommarens mocktail med Aloe Vera - PEACHY GELLINI

PEACHY GELLINI PEACHY GELLINI

PEACHY GELLINI MOCKTAIL
1 dl Forever Aloe Peaches
1-2 st färska eller inlagda persikor
1 dl alkoholfritt mousserande vin eller soda
Mixa Forever Aloe Peaches och persikorna fint i en blender, toppa med mousserande vin – eller soda för ett nyttigare alternativ.

Forever Aloe Peaches
Aloe vera-dryck med vitamin C och smak av solmogen persika
Fruktig version av vår storsäljande Aloe vera-dryck med smak av söta persikor. Liksom originalet består Forever Aloe Peaches™ av den finaste innergelén från handplockad Aloe vera av högsta kvalitet. Nu innehåller den även vitamin C och har en ännu godare smak – allt i en miljövänlig förpackning. 
För vem?
Forever Aloe Peaches™ passar alla som vill ha en ny vana i vardagen. Extra bra för dig som vill hålla dig frisk och pigg, då våra Aloe vera-drycker innehåller vitamin C som bland annat bidrar till att motverka trötthet och utmattning och till immunsystemets normala funktion. Aloe vera i sin tur har använts av människor över hela världen ända sedan tidernas begynnelse. Kanske har du provat någon hudvårdsprodukt med Aloe vera tidigare och är nyfiken på Aloe vera som kosttillskott? Då är du i gott sällskap. Forever Aloe Peaches™ älskas redan av miljontals människor världen över.
Solmogen Aloe vera från bördiga jordar
Man kan inte göra en bra produkt av dåliga råvaror. Därför odlas vår Aloe vera, Aloe barbadensis Miller, med växelbruk på bördiga jordar i ett klimat med över 2000 soltimmar per år. När Aloe veran är perfekt mogen plockas den för hand. Vi använder endast den finaste innergelén som stabiliseras för att sedan bli Forever Aloe Peaches™. För att garantera en säker produkt av högsta kvalitet genomgår vår Aloe vera en mängd noggranna kontroller längs vägen från ingrediens till färdig produkt. Vår Aloe vera är till och med certifierad av International Aloe Science Council (IASC), vilket bevisar att den är i en klass för sig.
För pigg kropp och knopp
Forever Aloe Peaches™ innehåller vitamin C som är en viktig vitamin för både insida och utsida. Till exempel bidrar den till att skydda cellerna från oxidativ stress, men också till att minska trötthet och utmattning liksom till immunsystemets normala funktion. Immunsystemet kallas även immunförsvaret och är kroppens eget skydd mot infektioner. Vitamin C bidrar även till normal psykologisk funktion, det vill säga vårt minne och vår förmåga till koncentration, inlärning, resonemang och logik.
För energiomsättning och nervsystem
Vitamin C bidrar också till nervsystemets normala funktion. Att nervsystemet fungerar som det ska är viktigt för att kroppens alla olika delar ska kunna kommunicera med varandra och fungera tillsammans som en enhet. Kroppens energiomsättning består av två delar: basalomsättningen (kroppens energiförbrukning i vila) och den energi som förbrukas när våra kroppar jobbar fysiskt. Så länge vårt intag av energi motsvarar förbrukningen och vår kroppsvikt är konstant, är allt i balans. Men om energiintaget blir större eller mindre än behovet kan energiomsättningen störas, vilket i sin tur kan förändra kroppens sammansättning, med antingen undernäring eller övervikt som följd. Vitamin C bidrar till normal energiomsättning.
För blodomlopp, hud och benstomme
Kollagen är ett viktigt protein i våra kroppar. Kroppen skapar kollagen på egen hand, men produktionen avtar ju äldre vi blir. Vitamin C bidrar till normal kollagenbildning vilket har betydelse för normal funktion hos benstomme, hud, tandkött och tänder, liksom för blodkärlens normala funktion. Vitamin C ökar också kroppens upptag av järn, vilket i sin tur är viktigt för ditt blodomlopp eftersom mineralen järn både har betydelse för blodbildning och normal syretransport i kroppen.
Omtanke hela vägen
Till Forever Aloe Peaches™ använder vi endast den finaste innergelén av vår egen Aloe vera som genomgår åtskilliga tester och analyser för att du alltid ska kunna lita på säkerheten hos vår produkt. Drycken är naturligt sötad med persikor, vindruvor och fruktos och innehåller inga konserveringsmedel eller färgämnen. För miljöns skull förpackas den i en återvinningsbar Tetra Pak-förpackning vars material och form också gör att den kräver mindre resurser vid transport. Därför kan du vara säker på att våra Aloe vera-drycker är tillverkade med allra största omsorg, hela vägen från planta till färdig produkt.

Vet du, även du kan starta ditt eget företag utan någon som helst insats. Bli en återförsäljare av Aloe vera produkter från Forever Living. Använd produkterna, må bra. Sälj vidare samt berätta för andra vad du gör.

Vill du veta mer, klicka här

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln