Semestern slut

Semestern slut för denna gången, tillbaka till produktiva livet. Det har varit några månader med ett otroligt väder, otroligt på många sätt och vis.

Otroligt att man kunnat bada varje dag, otroligt att man kunnat vara lättklädd varje dag men även otroligt vilken torka, vilken värme. Jag lider med bönderna vars skördar går till spillo, djur som måste nödslaktas. Nu verkar det dock som om vädret går in i en annan fas nu, svalare väder, normal sommarvärme. Under tiden jag varit ledig och tillbringat oftast den vid mitt lantställe, Gålö Haninge kommun så har jag varit evig tacksam för den som uppfann Air Condition (AC). Detta har varit räddningen många dagar.
 

Nu startar det produktiva livet igen, dels med min verksamhet i perottosson.se men även i den stiftelse jag driver Nalles Resa som arbetar för att glädja och stötta svårt sjuka barn och deras anhöriga i den annars så dystra vardagen.

Är du intresserad av att arbeta som volontär för stiftelsen, kontakta då oss via mail pererik@nallesresa.se. Berätta lite kort om dig själv, varför du skulle vilja ”jobba” som volontär, har du tidigare erfarenhet. Vi kontaktar dig sedan för ett personligt möte.

 
Glad höst nu på er…

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln