Hej alla glada och nyfikna själar!

Jag heter Per Erik Ottosson, och jag är en hejdundrande direkt-handlare som älskar att nätverka och sprida glädje. Utöver mitt passionerade arbete som direkt-handlare, driver jag även Nalles Resa. Vad är Nalles Resa, undrar ni? Det är ingen vanlig resa, utan vi arbetar hårt för att föra leenden till de ansikten som behöver det mest - svårt sjuka barn och deras familjer. Det finns inget bättre sätt att investera min tid än att se hopp och lycka lysa upp i deras ögon.

Men nog om mitt hjärta av guld, låt oss prata om mig själv lite till. Jag är känd för mina strukturerade arbetssätt och min passion för hälsa. Det är nog flexibiliteten och friheten att jobba hemifrån som var anledningen till att jag började med NeoLife. 


Med min mobil, surfplatta eller mac är jag nu oberoende av tid och plats.
Jag fick denna möjlighet att arbeta med NeoLife av en slump. Tänkte då att det lät för bra för att vara sant, men det var det inte…
Men eftersom det inte var några stora investeringar inblandade var det heller ingen risk.
Att göra ett val är inte alltid lätt, men jag hade en önskan att sköta min egen vardag och använda min kreativitet. För att uttrycka det enkelt, jag har inte ångrat en dag. Därför är det viktigt att våga, se framåt och tro utanför komfortzonen.


Så om du någonsin undrar över hur man kan kombinera glädje, direkt-handel, och en hälsosam resa, klicka här.