din hy i balans

Välkommen Sonya™ daily skincare system! 

Idag släpps efterlängtade Sonya™ daily skincare system – vår senaste hudvårdsserie som återfuktar och vårdar hud i alla åldrar.

Sonya™ daily skincare system är främst framtagen för kombinationshud – blandad hud som de flesta kallar ”normal”. Dessa härliga gel-baserade produkter är lätta och sköna att använda, kladdar inte och ger en fräsch känsla.
 

De parfymfria produkterna kan även kombineras med Forevers övriga hudvårdsprodukter, som t.ex. protecting day lotion med SPF 20 på morgonen, om du vill ha solskyddsfaktor. Effekten blir en hy som både känns bättre och ser bättre ut.

Det här är Sonya™ daily skincare system: 
609 Sonya™ daily skincare system – set
Ett komplett set med rengöring, ansiktsmask, ansiktskräm och lystergivande gel. Tillsammans hjälper de till att förbättra hudens utseende och gör den mjuk, smidig och återfuktad. 

Sonya™ daily skincare system är framtagen speciellt för kombinationshudens växlande behov. Produkterna innehåller en hög koncentration av Aloe vera och andra hudvårdande botaniska ingredienser i en härligt uppfriskande, gel-baserad formula. Tillsammans hjälper de till att förbättra hudens utseende och gör den mjuk, smidig och återfuktad.
För vem?
Sonya™ daily skincare system passar alla åldrar och alla hudtyper – och är extra bra för kombinationshud. Kombinationshud kan upplevas som torr ibland, fet ibland och ibland som varken eller. Många som inte känner igen sig i några specifika hudbekymmer, eller som identifierar sin hud som ”normal”, har egentligen kombinationshud.
Så funkar det
I Sonya™ daily skincare system möts natur och vetenskap i en revolutionerande gel-baserad teknologi. Denna vetenskapligt avancerade gel-bas levererar all Aloe vera, all fukt och alla de botaniska ingredienser vi laddat Sonya™ daily skincare system med – dit där din hud behöver dem som bäst. Och den lätta, behagliga formulan lämnar din hud med en uppfriskande, ungdomlig känsla.

Följande produkter ingår: 
+ 605 Sonya™ refreshing gel cleanser – 118 ml
+ 606 Sonya™ illuminating gel – 28,3 g
+ 607 Sonya™ refining gel mask – 59 ml
+ 608 Sonya™ soothing gel moisturizer – 59 ml

Art. nr 609

Vill du beställa, klicka här och fyll i formuläret

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln