Nalles resa

Som jag tidigare berättat så driver jag tillsammans med min dotter en organisation som heter Nalles Resa.

Som jag tidigare berättat så driver jag tillsammans med min dotter en organisation som heter Nalles Resa.

Jag startade Nalles Resa 2005 och 2011 blev det stiftelse. Jag startade organisationen efter att jag läst om en skolklass som skickade runt en nalle i landet med en uppmaning att skicka ett vykort till klassen.
 

Det födde idén om att skicka nallar till sjuka barn, nallar som upplevde olika äventyr under resans gång. I dag är resan fiktiv, dels säkerställer det att nallen verkligen kommer fram till barnet, dels ger det stora möjligheter att skräddarsy resan för att passa barnets intressen.

 

Nalles Resa har legat nere under en lång period för att nu återuppstå igen med en helt ny struktur som säkerställer att vi hinner med och klarar av att hantera ärendena.

Kika gärna in, www.nallesresa.se

Etiketter: nalles resa sjuka barn

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln