Alla som arbetar med direkthandel har sina alldeles egna anledningar att göra det

En del arbetar målmedvetet med siktet inställt på att göra karriär, andra har det som ett regelbundet extraknäck eller för att uppnå ett kortsiktigt ekonomiskt mål – exempelvis inför en resa eller inför julen.

Läs hela inlägget »

Abba ger ett kryptiskt besked, 2 september 2021 händer något, men vad?
För vad återstår att se, men i våras bekräftade låtskrivaren och bandmedlemmen Björn Ulvaeus att de släpper ny musik. – Det kommer i år, sa han i TV4:s ”Nyhetsmorgon”.

Läs hela inlägget »
Etiketter: abba

Känt att du önskar dig en lugnare och mer harmonisk vardag med mindre stress och oro för framtiden? 

Om du tillbringar 1/3 av din tid på jobbet vill det till att du trivs! Annars kan en förändring vara lösningen, något som inspirerar, som ger tydliga resultat, som du kan påverka och som ger dig mer frihet. Låt mig berätta om en affärsmodell som gör det möjligt för dig att själv ta kontroll över ditt liv. 
läs mer här

Läs hela inlägget »
Etiketter: harmoni jobba mindre

Vad har du för drömmar? 
Drömmer du om nytt arbete?
Drömmer du om att gå ner i tid?
Drömmer du om att resa mer?
Drömmer du om mer tid med familjen?
Kontakta mig så kan jag ge dig en kick på vägen och berätta lite hur jag gör och kommer att göra.
Gå in på www.perottosson.se, klicka på kollega med mig. Fyll i formuläret så kontaktar jag dig.

Läs hela inlägget »

Jobbar du mycket vid datorn, du kanske har hela ditt kontor i datorn. Då kan det vara bra med smarta program eller tillägg. CloudHQ är en serie appar som kan göra livet lite lättare för dig när du arbetar.

Det finns appar för nästan allt hos CloudHQ. Du får Gmail mallar, proffsiga signaturer för Gmail. Gmail button för att på ett enkelt sätt lägga till en knapp i ditt utgående mail, klicka på knappen och man hamnar till den länken man uppgivit.

En annan app som har visat sig vara mycket användbar för mig är Formatted Email Subject Lines. Med denna app kan du skapa en attraktiv ämnesrad såsom fetstil, kursiv text, olika former på texten mm. Sedan jag började använda mig av detta så har mina mail uppmärksammats bättre, att rekommendera. 

Du kan med hjälp av app som heter “Save emails to PDF”. Mycket användbar då man på ett enkelt sätt kan omvandla e-posten till en PDF fil.

Läs hela inlägget »
Bilder används under Creative Commons från Got Credit, ezhikoff, hildgrim, mikecohen1872

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Arkiv

Länkar

Etiketter