Idag vaknade en krukväxt upp och skrek till mig: "Idag är den första dagen av resten av ditt liv!" Först var jag förbluffad över hur en krukväxt kunde prata, men sen insåg jag att den hade en poäng.

Läs hela inlägget »

…är som att försöka dansa vals med två vänsterfötter. Det är som att ha en arg get i en porslinsbutik – kaoset är nästan garanterat.  Diabetes själv kan vara som att ha en olycksbådande trafiksignal inom dig. Men när kortisonbehandlingen hoppar in som en obekväm danspartner på festen, då blir det som att försöka jonglera med gelé. Dina blodsockernivåer går upp och ner som en berg- och dalbana, och plötsligt känner du dig som den värsta amatören på det här cirkusnumret.

Läs hela inlägget »
Etiketter: diabetes kortison

Att ta steget från ena sidan till den andra kan vara som en dans genom vardagen. Det är som att balansera på den tunna tråden av ögonblicken, där varje steg är ett litet äventyr i sig. Första steget är som en känsla av förväntan, som att öppna dörren till en ny värld av möjligheter.

Läs hela inlägget »

Det sägs att historien om teddybjörnen har sina rötter så tidigt som 1902 när USA:s president Theodore Roosevelt var på en björnjakt. Trots att jakten inte resulterade i något byte, blev det en händelse som skulle leda till uppkomsten av en av världens mest älskade leksaker.

Läs hela inlägget »
Etiketter: nalles resa nalledagen

Att leva med diabetes är som att vara en superhjälte varje dag. Jag balanserar blodsocker som om det vore mitt livs största cirkusnummer.

Läs hela inlägget »

Att tro på sig själv är som att försöka övertyga en katt att den är en sjörövare. Du står där med en liten ögonlapp och ett pappers pirat-hattfjädrar, och katten bara tittar på dig som om du vore galen!

Läs hela inlägget »
Etiketter: tro tro på sig själv

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Arkiv

Länkar

Etiketter