Balansolja

Zinzino BalanceOil är en oljeblandning som består av fiskolja, rik på omega-3 fettsyror (EPA och DHA), samt polyfenoler från olivolja i form av extra virgin olivolja och en speciell olivolja med hög halt av polyfenoler. Balansoljan är utformad för att hjälpa till att balansera de omega-3 och omega-6 fettsyrorna i kroppen för att främja optimal hälsa och välbefinnande.

BalanceOil hjälper till att återställa en balans mellan omega-6 och omega-3 fettsyror i kroppen. Detta beror på att moderna kostvanor ofta är rika på omega-6 fettsyror (vanligt förekommande i vegetabiliska oljor, spannmål och vissa köttprodukter) och har en brist på omega-3 fettsyror (som finns i fet fisk som lax, sardiner och makrill).

Omega-3 fettsyror, speciellt EPA och DHA, är kända för sina hälsofördelar och anses vara viktiga för hjärnans funktion, hjärt-kärlhälsa, ögonhälsa och inflammationskontroll. Balansoljan från Zinzino syftar till att ge en lämplig balans mellan dessa fettsyror och därmed främja hälsa och välbefinnande.

Det är viktigt att notera att som en kosttillskott är Zinzino BalanceOil inte avsett att behandla, bota eller förebygga sjukdomar. 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln