För ork och immunförsvar - ARGI+

För ork och immunförsvar, blodomlopp och muskler. Vårt populära kosttillskott för dig som lever, eller vill leva, ett liv i rörelse, innehåller aminosyran L-arginin – men också flera viktiga vitaminer som stödjer en aktiv livsstil.

Toppatlet eller vanlig motionär? Det spelar ingen roll här. ARGI+™ passar alla vuxna människor. Perfekt för dig som lever ett aktivt liv eller som vill komma igång med att göra det, men passar också fint som en uppfriskande start på dagen.
Du får:

  • utvalda vitaminer som stödjer din aktiva livsstil
  • din dagliga dos av vitamin C, D, B6, B12 och folsyra
  • aminosyran L-arginin och en juice- och fruktextraktmix från frukter och bär
  • portionsförpackning för enkelhetens skull

Portionsförpackad energi
Träning i sig ger energi, men ibland kanske du ändå vill ha lite hjälp på traven. ARGI+™ är ett kosttillskott i pulverform som enkelt blandas med vatten eller annan dryck. Det innehåller till exempel vitamin B6 och B12, som bland annat bidrar till att minska trötthet och utmattning och till en normal energiomsättning. Och det är portionsförpackat, så att du alltid kan ha med dig din egen sportdryck i fickan.

För blodomlopp och immunförsvar
ARGI+™ innehåller också aminosyran L-arginin och vitamin C som bidrar till normal kollagenbildning som har betydelse för blodkärlens normala funktion, liksom folsyra som bidrar till normal blodbildning. Ett fungerande blodomlopp är viktigt. Det är kroppens transportsystem som ser till att syre, näringsämnen, olika hormoner och signalsubstanser kan föras runt i kroppen. Blodet cirkulerar i blodkärlen och tar med sig de olika ämnena – och för även bort avfall som bildats vid ämnesomsättningen. Blodet är också en viktig del av vårt immunförsvar. Flera av vitaminerna i ARGI+™, vitamin C, D, B6, B12 och folsyra bidrar också till immunsystemets normala funktion.

För normal muskelfunktion
Aminosyror är beståndsdelar som bygger upp proteiner. I våra kroppar behövs proteiner bland annat för att våra muskler ska fungera normalt. Även här gör ARGI+™ en insats genom sitt innehåll av vitamin B6 som bidrar till normal protein- och glykogenomsättning, och vitamin D som bidrar till att bibehålla normal muskelfunktion. 

Med fruktig smak
I ARGI+™ finns också en mix av fruktextrakt och juicepulver från blåbär, hallon, körsbär, björnbär, svarta vinbär, fläderbär, vindruvor och granatäpple, vilket också ger den sin uppiggande smak.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln