Var redo

Med denna är du redo Med denna är du redo

Vid första tecknen på vår börjar vi nordbor hungra efter sol. Inte så konstigt kanske med tanke på hur många mörka timmar vi har här uppe under året. Redan i april börjar man se de riktigt inbitna soldyrkarna plocka av sig tröjorna och vända näsan mot skyn. För att alla vi solälskare ska kunna njuta utan oro lanserar Aloe vera-företaget Forever sin nya solkräm, Aloe Sunscreen.

Vi har ju olika mycket pigment och tål solen olika bra, men vi behöver alla skydda oss, bara i olika grad. SPF står för Sun Protection Factor, och är egentligen en tidsindikator på hur länge du kan vara i solen jämfört med om du inte skyddat dig alls. Aloe Sunscreen har SPF 30, och det betyder att en trettiondel av UV-strålningen når din hud. Då kan du alltså vara i solen 30 gånger så länge. SPF 30 passar oss lite ljusare nordbor bra, åtminstone i början av sol säsongen.
 

Hör av dig till mig så berättar jag vad du behöver i ditt sol apotek till sol sommaren 2020. 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln