ACTION

Jag har startat upp en egen verksamhet inom hälsa & kost. Företaget jag valt att arbeta med heter LR Health & Beauty. LR Health & Beauty är ett av Europas ledande direktförsäljningsföretag.
 

More Quality For Your Life – detta är mottot för LR-koncernen, vars huvudkontor ligger i Ahlen i Tyskland. Som Health & Beauty-experter och en av världens största producenter av Aloe Vera-produkter ger vi dig nu möjligheten att uppfylla dina karriärdrömmar! Värden såsom passion, lojalitet och ansvar är bara några av orsakerna till att över 5.000 LR-konsulenter har arbetat tillsammans med oss i mer än 20 år. Vårt starka fokus på kvalitet garanterar ett ständigt växande produktsortiment av kosmetik, parfymer och kosttillskott.

Att arbeta inom direkthandel eller som det även kallas Multi Level Marketing är ett arbete som ger dig betalt efter prestation. Ju mer tid du lägger på din verksamhet desto bättre betalt får du, enkelt eller hur.

Jag har nu tagit ACTION genom starta upp min egen verksamhet, jag befinner mig nu i början av min karriär inom företaget. Första tiden går åt till att bekanta sig med produkter, marknadsplan, affärsmodell samt bonus planen. Det är ganska mycket på en gång men tar man det lite pö om pö så kommer det att gå bra.

Vill även du starta upp din verksamhet och bli kollega med mig fast på dina villkor, skicka ett mail till mig eller gå in på min web sida och klicka på “kollega med mig” Fyll i formuläret så hör jag av mig inom 24 timmar. Vi hörs…

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln