ALOE SUNSCREEN

Extra vattenfast solskydd

En rikt krämig solskyddslotion som snabbt sjunker in i huden utan att kladda. Aloe Sunscreen kombinerar fysikaliskt och kemiskt solfilter för att effektivt kunna skydda dig mot både UVA- och UVB-strålar. Att den är extra vattenfast innebär att du har kvar ett visst skydd även efter att du tagit ett dopp.

För vem?

Vi har olika hudtyper och är olika känsliga för sol. Alla oavsett hudtyp behöver solskydd, men i olika grad. Aloe Sunscreen har solskyddsfaktor 30 och skyddar dig mot både UVA- och UVB-strålar. En riktigt bra kompis på stranden alltså.  

Återfuktar och mjukgör

Sol och värme är härligt, men det torkar också ut huden. Torr hud får lättare rynkor och blir slappare. Med Aloe Sunscreen har du inte bara ett optimalt skydd mot både UVA- och UVB-strålar, du får också en mjukgörande och återfuktande kräm som ger din hud en len och fräsch lyster. Här har vår vårdande Aloe vera fått fint sällskap av bland annat antioxidanter i form av vitamin C och E. Resultatet? Len, mjuk och solkysst hud. Efterlämnar en mild, blommig doft av sommar och semester, med inslag av kokos.
Vill ni handla, kontakta mig

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln