Ett kosttillskott värdigt en drottning

Ännu en skatt från bikupan i form av bidrottningens specialkost. Forever Royal Jelly™ är ett kosttillskott med bidrottninggelé som bland annat innehåller vitamin B5 (pantotensyra).


För vem?

Det här är en produkt för alla som är nyfikna på att prova bidrottningens specialkost, speciellt för dig som vill orka lite mer. Bidrottninggelé innehåller bland annat vitamin B5 som bidrar till att minska trötthet och utmattning och till normal mental prestationsförmåga.

Vad är bidrottninggelé?
I bikupan matar bina sin drottning med en egentillverkad specialkost: Royal Jelly. På svenska kallar vi detta ämne för bidrottninggelé. Till skillnad från pollen som samlas in av bina, tillverkas bidrottninggelé av bina själva. Det är ett mjölkvitt ämne som bina producerar under spjälkningen av pollen.

Med vitamin B5
Forever Royal Jelly™ innehåller bland annat vitamin B5 (pantotensyra). Pantotensyra bidrar bland annat till normal energiomsättning och normal mental prestationsförmåga samt till att minska trötthet och utmattning.

En biprodukt från ostörd miljö
Bidrottninggelén till Forever Royal Jelly™ samlas in i högt belägna, torra och avlägsna naturområden. Här ger oförstörda förhållanden ger en idealisk miljö för bikuporna. Gelén extraheras från bikupan med speciellt framtagen utrustning för att sedan frystorkas. Forevers biprodukter uppskattas av människor över hela världen sedan många år tillbaka. Vi använder endast den finaste råvaran och du kan vara säker på att Forever Royal Jelly™ är behandlad med allra största omsorg, hela vägen från bikupan till färdig produkt.

Intresserad att bli återförsäljare, klicka här

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln