Zinzino

Zinzino är ett företag som fokuserar på hälsa och välbefinnande genom att erbjuda kosttillskott och hälsoprodukter. Företaget grundades 2005 och har sitt huvudkontor i Göteborg, Sverige.

Zinzino är känt för sin produktserie Balance, som består av kosttillskott baserade på fiskolja med hög kvalitet och antioxidantrik olivolja. Fiskolja (från ansjovis, makrill, sardin), kallpressad olivolja, tokoferolrikt extrakt (antioxidanter), naturlig vaniljsmak, citron, apelsin/citron/mint och grapefrukt/lime samt vitamin D3 (kolekalciferol). Dessa produkter är utformade för att främja en balanserad fettsyraprofil i kroppen och förbättra hälsan på olika sätt.

Zinzinos hälso protokoll

Vi talar om hur du ligger till och vad du kan göra åt det.

Du får en personligt anpassad hälsoplan baserad på din detaljerade fettsyraprofil från BalansTestet. Planen innehåller skräddarsydda rekommendationer för att hjälpa dig att återställa kroppens fettsyrabalans, främja normal matsmältning och skydda immunförsvaret.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln