Aloe vera-dryck med vitamin C – för både insida och utsida

Vårt bästsäljande kosttillskott har blivit ännu bättre! Vår naturella Aloe vera-dryck består av den finaste innergelén från handplockad Aloe vera av högsta kvalitet, skördad vid perfekt mognad. Nu innehåller den även vitamin C och har en ännu godare smak – allt i en miljövänlig förpackning.

För vem?

Forever Aloe Vera Gel™ passar alla som vill ha en ny vana i vardagen. Extra bra för dig som vill hålla dig pigg och frisk, då drycken innehåller vitamin C som bland annat bidrar till att motverka trötthet och utmattning och till immunsystemets normala funktion. Aloe vera i sin tur har använts av människor över hela världen ända sedan tidernas begynnelse. Kanske har du provat någon hudvårdsprodukt med Aloe vera tidigare och är nyfiken på Aloe vera som kosttillskott? Då är du i gott sällskap. Forever Aloe Vera Gel™ älskas redan av miljontals människor världen över.

Solmogen Aloe vera från bördiga jordar
Man kan inte göra en bra produkt av dåliga råvaror. Därför odlas den Aloe vera vi använder, Aloe barbadensis Miller, med växelbruk på bördiga jordar i ett klimat med över 2000 soltimmar per år. När Aloe veran är perfekt mogen plockas den för hand. Vi använder endast den finaste innergelén som stabiliseras för att sedan bli Forever Aloe Vera Gel™. För att garantera en säker produkt av högsta kvalitet genomgår vår Aloe vera en mängd noggranna kontroller längs vägen från ingrediens till färdig produkt. Vår Aloe vera är till och med certifierad av International Aloe Science Council (IASC), vilket bevisar att den är i en klass för sig.

För pigg kropp och knopp
Forever Aloe Vera Gel™ innehåller vitamin C som är ett viktigt vitamin för både insida och utsida. Till exempel bidrar vitaminet till att skydda cellerna från oxidativ stress, men också till att minska trötthet och utmattning liksom till immunsystemets normala funktion. Vitamin C bidrar även till normal psykologisk funktion, det vill säga vårt minne och vår förmåga till koncentration, inlärning, resonemang och logik.

För energiomsättning och nervsystem
Vitamin C bidrar också till nervsystemets normala funktion. Att nervsystemet fungerar som det ska är viktigt för att kroppens alla olika delar ska kunna kommunicera med varandra och fungera tillsammans som en enhet. Kroppens energiomsättning består av två delar: basalomsättningen (kroppens energiförbrukning i vila) och den energi som förbrukas när våra kroppar jobbar fysiskt. Så länge vårt intag av energi motsvarar förbrukningen och vår kroppsvikt är konstant, är allt i balans. Men om energiintaget blir större eller mindre än behovet kan energiomsättningen störas, vilket i sin tur kan förändra kroppens sammansättning, med antingen undernäring eller övervikt som följd. Vitamin C bidrar till normal energiomsättning.

För blodomlopp, hud och benstomme
Kollagen är ett viktigt protein i våra kroppar. Kroppen skapar kollagen på egen hand, men produktionen avtar ju äldre vi blir. Vitamin C bidrar till normal kollagenbildning vilket har betydelse för normal funktion hos benstomme, hud, tandkött och tänder, liksom för blodkärlens normala funktion. Vitaminet ökar också kroppens upptag av järn, vilket i sin tur är viktigt för ditt blodomlopp eftersom mineralen järn både har betydelse för blodbildning och normal syretransport i kroppen.

Omtanke hela vägen
Till Forever Aloe Vera Gel™ använder vi endast den finaste innergelén av Aloe vera som genomgår åtskilliga tester och analyser för att du alltid ska kunna lita på säkerheten hos vår produkt. Drycken innehåller hela 99,7 % Aloe vera – inget socker eller sötningsmedel, inga konserveringsmedel eller färgämnen. För miljöns skull förpackas den i en återvinningsbar Tetra Pak-förpackning vars material och form också gör att den kräver mindre resurser vid transport. Du kan vara säker på att våra Aloe vera-drycker är tillverkade med allra största omsorg, hela vägen från planta till färdig produkt. Stabiliserad Aloe vera gel [Aloe vera gel (99,7 %), antioxidationsmedel (askorbinsyra/vitamin C), surhetsreglerande medel (citronsyra)].

Vill du handla. klicka här

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln