Håller leendet i form i alla väder

Läppcerat med Aloe vera, jojobaolja och bivax som gör dina läppar mjuka och lena – och skyddar dem mot väder och vind.

Aloe Lips™ Aloe Lips™

För vem?

Aloe Lips™ följer gärna med på äventyr och passar lika bra för fashionistan som för skogsmullen, ja, helt enkelt för alla som vill ha mjuka, lena läppar. Varje dag – var du än är.

Varför får man torra läppar?

Torra, fnasiga och nariga läppar uppstår ofta i torrt och kallt väder eller om läpparna exponeras för mycket vind eller sol. Om man slickar sig om läpparna när de väl blivit lite torra blir de ofta ännu torrare. Vår saliv innehåller enzymer som absorberar fukt, så när vi slickar på läpparna tar vi bort en del av läpparnas naturliga skydd och kan på så vis göra läpparna torrare. Då står Aloe Lips™ gärna till tjänst.

Vårdar, mjukgör, skyddar och lugnar

Aloe Lips™ innehåller en väl beprövad kombination av Aloe vera, jojobaolja och bivax som gör dina läppar mjuka och lena och skyddar dem mot väder och vind. Aloe vera och jojobaolja bidrar med hudvårdande och mjukgörande egenskaper och bivax hjälper till att skydda huden i alla väder. Aloe Lips™ innehåller även allantoin som lugnar huden och kan också användas på nagelbanden och vid klåda av insektsstick, till exempel. Ha alltid ett i fickan!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln