Julen 2020

Julen är som resten av detta år märklig. Många har inte ens kunnat fira jul med sina nära och kära, barn undrar varför kommer inte mormor, morfar, farmor eller farfar.

Nu är julafton dock över för denna gång och vi blickar fram mot årets slut. Vaccinet är på gång och fler doser per vecka kommer att ramla in till Sverige. Hur tänker ni, skall ni ta vaccinet eller ej. Egentligen vore en sådan fråga överflödig, klart man skall ta vaccinet men med tanke på tidigare vaccineringar så är jag inte förvånad om folk tvekar. 

Även jag tvekar eftersom jag åkte på i början av året den värsta allergichocken man kan uppleva och då var det av en idag vanlig medicin, Kåvepenin. Hur som så fortsätt njuta av de dagar som är kvar av julhelgen detta år.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln