2024 Halloj

Efter fem dagar in i 2024 funderar jag på diabetes-dieter som fick mig att hoppas att socker är en myt, och värk som fick mig att önska att jag var en soffa – välkomnar jag äntligen 2024!

Det känns som att ha överlevt en vilda västern-film med mat som mina fiender och mina lemmar som dolkar i ryggen, men här är jag, redo att omfamna det nya året!

Jag har spenderat dagarna med att försöka räkna ut om det är min mage eller mina tankar som skriker högst. Men nu, med 2024 framför mig, känner jag att jag har en superkraft: att se ljust på framtiden! Visst, kanske jag är lite mer förtjust i grönsaker och lite mindre förtjust i kakor nu, men jag är rustad med en positiv attityd!

Så, 2024, jag kommer med öppna armar och en extra dos av entusiasm. Vi ska rocka detta år, även om det betyder att jag måste slåss med mina inre chokladmonster!

Etiketter: diabetes 2024 värk

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln