Vad roligt att du klickade dig hit

Du är nu inte långt borta från att starta din egna verksamhet. Tillsammans med ett team av driftiga människor under paraplyet av det världsomfattande företaget Forever arbetar jag. Styrkan i det vi gör är att vi samarbetar för att lyckas och det gör vi bra. Produkten vi arbetar med är Aloe vera av allra högsta kvalité. Jag är en entreprenör som brinner för att hjälpa andra och nu vill jag hjälpa dig.

En mentor hjälper dig
Om du väljer att bli kollega med mig så får du en personlig mentor som hjälper dig på bästa sätt att komma igång med din verksamhet. Mentorn finns som stöd när du behöver det och tillsammans med hela teamets support samt det utbildningssystem som finns kommer du att kunna stå på egna ben ganska snart. Du behöver ingen tidigare erfarenhet, utbildning får du dels av mig samt av övriga i teamet.

Produkterna är av högsta kvalité och framställs från egna ekologiskt odlade växter. Hela tillverkningsprocessen är miljöanpassad och certifierad.

Produktsortimentet är brett och innehåller även en serie för djur. Omsättningen för hälso- och kosmetikmarknaden i Skandinavien är ca 45 miljarder kronor per år och har under de senaste 10 åren ökat med nästan 20 miljarder kronor. Det är en av de branscher som har den stadigaste tillväxten av alla och tillväxten förväntas vara stark under mycket lång tid.

Enkelt, roligt & lönsamt

Vi erbjuder ett unikt sätt att starta en egen verksamhet med alla dess fördelar men utan de vanliga riskerna. Verksamheten är enkel och bygger på 3 principer.

  • Vi säljer produkter till kunder genom personlig försäljning.
  • Bli handledare och hjälp andra att komma igång med sin försäljning.
  • Bygg ett team av säljare och handledare.

De här enkla stegen ger möjligheten att snabbt få en extra inkomstintäkt i månaden genom försäljning. Kombinationen av att sälja, handleda och bygga team ger den största ekonomiska potentialen i vårt team.

Många av våra kollegor arbetar med detta på heltid och med heltid menas då att man själv bestämmer hur mycket tid du vill lägga per dag. De som specialiserat sig inom detta område har oftast startat på sin fritid och sedan övergått till del- eller heltid.

Om du känner att detta är något för dig att satsa på eller om du vill veta mer om denna ”möjlighet för dig” så fyller du i formuläret här nedan. Jag kommer efter det kontakta dig för ett förutsättningslöst möte.

START: 
När du vill
 

OMFATTNING: 

Du bestämmer

ARBETSTIDER:

Du bestämmer

PLATS: 
Hela världen

LÖN: 
Den bestämmer du utifrån din arbetsinsats.

SISTA ANSÖKNINGSDATUM:
När som helst

  • Fyll i ditt mobilnummer för information via SMS
  • Fyll i ortens namn där du bor
  • Om du har en Facebook sida, fyll i din adress till denna här. Om du fyller i denna så kan jag lägga till dig som vän och då lägga in dig i en grupp som heter "en möjlighet för dig". Det är en grupp för alla nya som funderar lite över hur man skall göra.
  • Om du vill så kan du lägga till mig som vän direkt på Facebook, detta underlättar då jag behöver vara vän med dig för att lägga till dig i olika grupper på Facebook såsom "en möjlighet för dig"
    Lägg till mig: https://www.facebook.com/ottosson
  • Dina uppgifter kommer endast att användas i rekryteringssyfte av perottosson.se. Uppgifterna kommer inte att lämnas vidare till ytterligare part. Efter avslutad rekrytering oavsett om personen väljer att skriva in sig som oberoende återförsäljare för Forever eller ej tas uppgifterna bort.