jobba med mig

Vill du bli kollega med mig, vill du starta en egen affärsverksamhet utan några som helst insatser i form av pengar utan endast din tid.

hur vill du arbeta

Du arbetar heltid, deltid eller flexibelt när du själv vill. Du behöver ingen tidigare erfarenhet, utbildning får du dels av mig samt av övriga i teamet.
Att själv bestämma när du vill arbeta?

vill du bli din egen chef

Bli din egna chef men vi är ändå kollegor i samma team. Fatta dina egna beslut baserat på vad du vill göra. Känna glädje och njuta av en extra inkomst eller arbeta för ett ekonomiskt oberoende.
 

Fyll i formuläret här nedan så kommer du alldeles snart få ytterligare information om Forever och ”en möjlighet för dig”.
 

  • Fyll i ditt mobilnummer för information via SMS
  • Fyll i ortens namn där du bor
  • Om du har en Facebook sida, fyll i din adress till denna här. Om du fyller i denna så kan jag lägga till dig som vän och då lägga in dig i en grupp som heter "en möjlighet för dig". Det är en grupp för alla nya som funderar lite över hur man skall göra.
  • Om du vill så kan du lägga till mig som vän direkt på Facebook, detta underlättar då jag behöver vara vän med dig för att lägga till dig i olika grupper på Facebook såsom "en möjlighet för dig"
    Lägg till mig: https://www.facebook.com/ottosson
  • Dina uppgifter kommer endast att användas i rekryteringssyfte av perottosson.se. Uppgifterna kommer inte att lämnas vidare till ytterligare part. Efter avslutad rekrytering oavsett om personen väljer att skriva in sig som oberoende återförsäljare för Forever eller ej tas uppgifterna bort.