2020

Idag är det den sista dagen för 2020, skönt tycker nog många av oss. 2020 har varit ett riktigt skitår med pandemin i centrum. Många av oss har personer i sin närhet som på ett eller annat sätt drabbats av denna fruktansvärda pandemi. 

Läs hela inlägget »

Julen är som resten av detta år märklig. Många har inte ens kunnat fira jul med sina nära och kära, barn undrar varför kommer inte mormor, morfar, farmor eller farfar.

Läs hela inlägget »

Tiden går fort nu trots att vi kanske tycker att tiden står stilla i dessa tider. Pandemin håller i oss hårt och vill inte släppa greppet. Många, väldigt många drabbas hårt inte bara för sig själv utan i hela familjer. Vi kan inte träffas som vi brukar kunna göra och det sätter sina spår.

Läs hela inlägget »
Etiketter: pandemi, covid-19, god jul

Snart är det jul igen, tiden går ganska fort och årets jul kanske blir för många mycket annorluna. Hur som så skall förmodligen en del julklappar inhandlas.

I år är det kanske inte så smart att ränna runt i affärer, köpcentra mm med tanke på pandemin. Handla online istället, handla på min sida där produkter, högkvalitativa produkter från LR Health & Beauty. Du hittar något för alla där. Om du klickar på länken kommer du direkt till min sida och min webshop. https://www.lrworld.com/perottosson/ Om du vill veta mer om möjligheten att själv starta en affärsrörelse då kikar du in på min sida, klicka på länken https://www.perottosson.se/

Läs hela inlägget »
Etiketter: jul, julklappar, pandemi

Kärt barn har många namn!

Vanligt bryggkaffe och presskaffe vet alla vad det är, liksom espresso, men vet du vad "doppio" eller "macchiato" är? Visste du  att Norden, samt Nederländerna ligger i topp i världen vad gäller konsumtionen av kaffe?

Vet du vad det är för skillnad mellan caffè latte och cappuccino, eller espresso och ristretto? Elle har sammanställt en lista med olika sorters kaffe.

Läs hela inlägget »
Etiketter: kaffe

Två verkliga hjältar i somras. Instant Emergency Spray & High Protection Sun Lotion SPF 30.
Vill du handla redan nu så att du är laddad inför nästa sommar. Klicka här

Vill du veta mer om en grym affärsidé, enkelt, roligt, lärande. Lägg ett par timmar i veckan och du kan göra dig en bra extra inkomst eller varför inte satsa lite mer och lägg grunden till det enda du behöver göra. Klicka då här 

Läs hela inlägget »
Etiketter: jobba hemma, solskydd

Tisdagen den 22 september 2020 är det höstdagjämning, som offentliggör höst och vinter. Denna dag då, då natt och dag liksom vid vårdagjämning sägs vara lika långa, är en av hörnstenarna i våra fyra årstider.

Läs hela inlägget »
Etiketter: höstdagjämning

Hösten kommer, kanske satsa på något nytt...

Läs hela inlägget »

Men vilka är då frukterna med minst socker?
Här är några av de frukter och bär som innehåller minst socker per 100 gram:
Lime: 0,6 gram
Citron: 2 gram
Hallon: 4,1 gram
Nätmelon: 5,0 gram
Björnbär: 5,6 gram
Blåbär 6,4 gram
Grapefrukt: 6,9 gram
Plommon: 7,2 gram
Röda vinbär: 7,7 gram
Hjortron: 7,7 gram
Källa: Livsmedelsverket (Siffran avser summan av sockerarterna glukos, fruktos och sackaros)

Läs hela inlägget »

Här är några av de frukter som innehåller mest socker, per 100 gram.
1. Banan: 18,1 g
2. Vindruvor: 16,1
3. Bigarrå: 14,6 g
4. Ananas: 11,4 g
5. Päron: 11,3 g
6. Rött äpple: 10,8 g
7. Mango: 10,4 g
8. Nektarin: 9,8 g
9. Vattenmelon: 8,7 g
10. Kiwi: 8,3 g
Källa: Livsmedelsverket (Siffran avser summan av sockerarterna glukos, fruktos och sackaros)

Läs hela inlägget »
Etiketter: frukt, socker

Dags att stärka immunförsvaret. 

Läs hela inlägget »

Enligt kalendern är september vår första höstmånad. Då ska lågtrycken sätta full fart in över landet och bjuda på både regn och blåst, riktigt höstrusk, men så behöver det inte vara varje år.

Läs hela inlägget »

Vill du pröva på något nytt - X-TRA ARBETE ELLER HELTID

Läs hela inlägget »

Nu börjar sommaren närma sig sitt slut och hösten gör sig klar för sitt intåg. Hösten har sin tjusning, blir lite mörkare, tända ljus, krypa upp i soffan med en filt.

Efter en lång sommar med förhoppningsvis bra väder, finns det dåligt väder. En tolkningsfråga förmodligen. Hur som, nu är det dags att se över sina åtaganden, förändringar mm. Har du några förändringar i ditt liv, har du funderat på vad du vill?

Läs hela inlägget »

Att “jobba” som konsulent för LR Health & Beauty är ett enkelt - stimulerande - lärande sätt att dryga ut hushållskassan. Inte nog med detta, det är väldigt roligt och socialt.

Vill du starta som konsulent/återförsäljare för LR Health & Beauty, klicka då här. Jag tar kontakt med dig inom 24 timmar för ett förutsättningslöst möte över en kopp kaffe via telefon, Messenger, Skype eller på ett fik. Du binder inte upp dig på något utan tar emot den informationen du får av mig, därefter tar du beslut om du vill starta eller ej. Tro mig, du vill starta.

Läs hela inlägget »

Jag har startat upp en egen verksamhet inom hälsa & kost. Företaget jag valt att arbeta med heter LR Health & Beauty. LR Health & Beauty är ett av Europas ledande direktförsäljningsföretag.
 

More Quality For Your Life – detta är mottot för LR-koncernen, vars huvudkontor ligger i Ahlen i Tyskland. Som Health & Beauty-experter och en av världens största producenter av Aloe Vera-produkter ger vi dig nu möjligheten att uppfylla dina karriärdrömmar! Värden såsom passion, lojalitet och ansvar är bara några av orsakerna till att över 5.000 LR-konsulenter har arbetat tillsammans med oss i mer än 20 år. Vårt starka fokus på kvalitet garanterar ett ständigt växande produktsortiment av kosmetik, parfymer och kosttillskott.

Läs hela inlägget »

Jag har startat upp en verksamhet som konsulent hos LR Health & Beauty. Följ mig på min resa tillsammans med det företaget. Så här långt är jag imponerad över verksamheten. Vill du bli kollega med mig och ingå i mitt team, klicka här

Läs hela inlägget »

Vad betyder lycka för dig? Ett tillfredsställande jobb som samtidigt ger dig möjligheten att tillbringa mer tid med familjen? Att äntligen komma ett steg närmare drömbilen? Eller helt enkelt vara sin egen chef?

Allt detta kan jag hjälpa dig att uppnå. Det finns bara två saker i livet man kan göra fel - Att ge upp för snabbt eller inte ens försöka!

Läs hela inlägget »

Känt att du önskar dig en lugnare och mer harmonisk vardag med mindre stress och oro för framtiden? 

Om du tillbringar 1/3 av din tid på jobbet vill det till att du trivs! Annars kan en förändring vara lösningen, något som inspirerar, som ger tydliga resultat, som du kan påverka och som ger dig mer frihet. Låt mig berätta om en affärsmodell som gör det möjligt för dig att själv ta kontroll över ditt liv. 

Läs hela inlägget »

Stiftelsen Nalles Resa är en organisation som arbetar för att glädja och stötta svårt sjuka barn och deras anhöriga. När ett barn blir svårt sjukt så drabbas inte bara det sjuka barnet utan hela familjen. Nalles Resa står nu inför en nystart och behöver ett antal nya volontärer. är du intresserad så kontakta Stiftelsen Nalles Resa. Skicka ett mail till info@nallesresa.se så återkommer vi med mer information.

Läs hela inlägget »
Nå ditt mål Nå ditt mål

Har du funderat på det något, vad är ditt mål? Det kan spänna över ett stort område och handla om egentligen vad som helst. När man pratar med personer om vad deras mål är så är oftast svaret att tjäna mer pengar, jobba mindre, umgås med familjen, resa mer, ja listan kan göras hur lång som helst. Den enda som på riktigt kan svara på frågan vad är ditt mål? Det är ju du själv…

Läs hela inlägget »

If you can dream it, you can do it.

Walt Disney

Läs hela inlägget »
Etiketter: drömmar, mål, action
Med denna är du redo Med denna är du redo

Vid första tecknen på vår börjar vi nordbor hungra efter sol. Inte så konstigt kanske med tanke på hur många mörka timmar vi har här uppe under året. Redan i april börjar man se de riktigt inbitna soldyrkarna plocka av sig tröjorna och vända näsan mot skyn. För att alla vi solälskare ska kunna njuta utan oro lanserar Aloe vera-företaget Forever sin nya solkräm, Aloe Sunscreen.

Läs hela inlägget »

Om du har en inre bild av dina drömmar & mål låt det inte stanna där. Jag kan visa dig hur dina drömmar & mål kan bli till en verklighet. Börja med att gå in på perottosson.se klicka på "kollega med mig" fyll i uppgifterna och skicka iväg. Jag hör av mig till dig så tar vi ett föruttsättningslöst möte. 

Läs hela inlägget »
Etiketter: mål, drömmar, starta

Precis som i de finaste maträtterna blir resultatet oftast bäst när få ingredienser får stå i centrum. Som i Forever Aloe Berry Nectar, till exempel. Här får vår finaste Aloe vera fortfarande spela huvudrollen, samtidigt som juice från äpple och tranbär ger en lite fruktigare smakupplevelse. Färdig att dricka, och njuta av, varje dag!
Precis som originalet, Forever Aloe Vera Gel, framställs Forever Aloe Berry Nectar av den finaste innerfilén från solmogna Aloe vera-plantor. Och självklart innehåller även denna läckra dryck vitamin C, som till exempel bidrar till immunsystemets normala funktion. Extra bra att veta nu i vabbruari!

Och du, nu finns Forever Aloe Berry Nectar även i mindre förpackning: 330 ml ren lycka!
Vill du handla så kontakta mig, klicka här
Skulle du själv vilja bli återförsäljare, då klickar du här

Läs hela inlägget »

Martin Luther Kings födelsedag är den 15 januari och tredje måndagen i januari valdes för att det är i anslutning till födelsedagen. I USA är den nationell helgdag sedan 1986 och firas varje år den tredje måndagen i januari (15 - 21 januari).

Läs hela inlägget »

Något som handlade om nya vanor och en hälsosammare livsstil kanske? Då vill vi hjälpa dig att hålla dem. Vi tror på valmöjligheter. Att man har lättare att ställa om rutiner och vanor om det finns flera attraktiva vägar att välja mellan som alla leder till målet.

Läs hela inlägget »

Action är den grundläggande nyckeln till all framgång.

Läs hela inlägget »
Etiketter: action, framgång

I samband med min allergichock som jag fick efter att påbörjat en Kåvepeninkur så har jag nu fått utskrivet EpiPen sprutor att ta om det händer igen. Fick veta genom Apoteket att man kan gå in på en sida som heter Medicininstruktioner för att där se instruktionsfilmer om hur man skall hantera och ta sin medicin. Ganska bra eller hur…

Läs hela inlägget »

Jag tog steget att påbörja min bana mot ett bättre liv och en bra inkomst. Låter ganska enkelt eller hur? Nja, det ligger faktiskt en del arbete bakom detta för att få det att gå ihop på ett bra sätt. När du är väl igång så flyter det på. Jag har hittat mitt sätt nu och det kan även du göra.
Om du vill göra likadant som vad jag gjort, klicka här och fyll formuläret så återkommer jag till dig och berättar hur du kan uppnå ditt mål.

Läs hela inlägget »









 

Aloe vera, Aloe vera och åter Aloe vera. Där har du ingredienslistan till vår Aloe Vera Gel. Och så vitamin C och lite citronsyra på det så har du hela receptet. Hela 99,7 % är den finaste innerfilén av solmogna Aloe vera-plantor. Så enkelt, och ändå så genialiskt.

Läs hela inlägget »

Under en väldigt lång tid så har jag varit drabbad av en del olika sjukdomar med tillhörande medicinering. Detta har inneburit att jag inte velat eller kunnat göra det jag verkligen vill göra - må bra - forma mitt liv utifrån mina drömmar & mål.

Läs hela inlägget »

2020 (MMXX) har precis startat, året är ett skottår och den infaller 29 februari 2020. God fortsättning på 2020.
 

Vill du göra 2020 till ditt år. Vill du följa med mig på resan till att må bättre, kanske nytt jobb, extrajobb för att dryga ut kassan varje månad? Det spännande med ett nytt fräscht år är att vi själva kan förändra, satsa och investera i vår egen framtid och hälsa. Vad har du för drömmar och mål för 2020? 
 

Om du klickar här och fyller i formuläret så återkommer jag till dig och berättar hur du kan uppnå dina drömmar och mål.

Läs hela inlägget »

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Arkiv

Länkar

Etiketter