2019 > 05

Vid första tecknen på vår börjar vi nordbor hungra efter sol. Inte så konstigt kanske med tanke på hur många mörka timmar vi har här uppe under året. Redan i april börjar man se de riktigt inbitna soldyrkarna plocka av sig tröjorna och vända näsorna mot skyn. För att alla vi solälskare ska kunna njuta utan oro lanserar Aloe vera-företaget Forever sin nya solkräm, Aloe Sunscreen.

Läs hela inlägget »

Vårt bästsäljande kosttillskott har blivit ännu bättre! Vår naturella Aloe vera-dryck består av den finaste innergelén från handplockad Aloe vera av högsta kvalitet, skördad vid perfekt mognad. Nu innehåller den även vitamin C och har en ännu godare smak – allt i en miljövänlig förpackning.

Läs hela inlägget »

Snart knackar sommaren på dörren, och ljuset och värmen är på väg. Som våra kroppar har längtat. Känner du dig lite blek och glåmig? Ingen fara, du kan hjälpa ditt ansikte på traven att snabbare få en fräsch lyster. Men tänk på att skydda dig längs vägen och ge din hud de bästa förutsättningarna att ta emot solen. Visst vill vi njuta så mycket det går när solen visar sig igen, men börja med lagom dos. Solen är starkare än du tror nu på våren, du vill bli brun, inte röd. Glöm inte solskyddsfaktor! 

Läs hela inlägget »

Extra vattenfast solskydd

En rikt krämig solskyddslotion som snabbt sjunker in i huden utan att kladda. Aloe Sunscreen kombinerar fysikaliskt och kemiskt solfilter för att effektivt kunna skydda dig mot både UVA- och UVB-strålar. Att den är extra vattenfast innebär att du har kvar ett visst skydd även efter att du tagit ett dopp.

För vem?

Vi har olika hudtyper och är olika känsliga för sol. Alla oavsett hudtyp behöver solskydd, men i olika grad. Aloe Sunscreen har solskyddsfaktor 30 och skyddar dig mot både UVA- och UVB-strålar. En riktigt bra kompis på stranden alltså.  

Återfuktar och mjukgör

Sol och värme är härligt, men det torkar också ut huden. Torr hud får lättare rynkor och blir slappare. Med Aloe Sunscreen har du inte bara ett optimalt skydd mot både UVA- och UVB-strålar, du får också en mjukgörande och återfuktande kräm som ger din hud en len och fräsch lyster. Här har vår vårdande Aloe vera fått fint sällskap av bland annat antioxidanter i form av vitamin C och E. Resultatet? Len, mjuk och solkysst hud. Efterlämnar en mild, blommig doft av sommar och semester, med inslag av kokos.
Vill ni handla, kontakta mig

Läs hela inlägget »

C9 är programmet som på nio dagar kan hjälpa dig att kickstarta din resa mot ditt hälsosammare jag.

För vem?
För alla som vill ta steget mot en hälsosammare livsstil. Med C9 får du tydliga instruktioner och alla verktyg du behöver för att lyckas. Paketet passar alla vuxna människor som vill ha en förändring, men som behöver en välvillig spark i baken för att komma igång.
 
Så funkar det
Med C9 tar du det första steget mot att etablera livslånga vanor som kommer hjälpa dig att uppnå varaktig viktkontroll – på bara nio dagar. Det är effektivt, enkelt att följa och ger dig alla verktyg du behöver för att starta din förändring i dag. I paketet ingår utvalda kosttillskott som stöttar din nya livsstil, du får en tydlig handbok som steg för steg guidar och peppar dig hela vägen igenom programmet. En praktisk shaker och ett måttband ingår också.

Paketet innehåller
Forever Ultra™ Vanilla (1 x 15 portioner), Forever Therm™ (1 x 60 tabletter), Forever Fiber™ (1 x 30 portioner), Forever Aloe Peaches™ (2 x 1 liter) + handbok, måttband och shaker.
Paketet finns även med Forever Ultra™ i chokladsmak.

Läs hela inlägget »

Torr hud, solbränna eller kliande insektsbett? Aloe Vera Gelly verkar lugnande, vårdande och fuktighetsbevarande. Används på hud som behöver den.

För vem?

Det här är en produkt som alla behöver, för eller senare. Eftersom Aloe Vera Gelly har så många användningsområden passar den utmärkt i varje badrumsskåp.


Lång tradition

Användandet av Aloe vera går som en röd tråd genom historien. Från tidernas begynnelse och fram till idag har människor i vitt skilda kulturer använt Aloe vera till husbehov. Ofta strök man ett färskt blad direkt på huden vid bulor och blåmärken, om huden var torr och för att göra huden mjuk och smidig.


I modern förpackning

Aloe Vera Gelly är självaste Aloe vera-plantan på tub. Här får du vår finaste Aloe vera i geléform, redo att användas över hela kroppen. Den absorberas snabbt av huden, lugnar och vårdar och är fuktighetsbevarande. Några användningsområden är efter rakning eller epilering, som makeupunderlag, på torr, flagande hud och efter solbad eller klåda av insektsbett. Den innehåller inget fett och kan därför till och med användas som ögonkräm. Aloe Vera Gelly är den perfekta allroundprodukten, både hemma i badrumsskåpet och att ta med när du reser på semester.


Med extra boost av hudvårdande godsaker

För att ytterligare förstärka Aloe verans egenskaper innehåller Aloe Vera Gelly även fuktighetsbevarande glycerin, skyddande och lugnande allantoin och antioxidanterna vitamin C och E. Aloe Vera Gelly innehåller ingen parfym.
Vill du handla, kontakta då mig - klicka här

Läs hela inlägget »

Forevers populära kosttillskott för dig som lever, eller vill leva, ett liv i rörelse, innehåller aminosyran L-arginin – men också flera viktiga vitaminer som stödjer en aktiv livsstil. Spelar ingen roll om du är toppidrottsman/kvinna eller vanlig motionär. ARGI+™ passar alla vuxna människor. Perfekt för dig som lever ett aktivt liv eller som vill komma igång med att göra det, men passar också fint som en uppfriskande start på dagen.

 

Träning i sig ger energi, men ibland kanske du ändå vill ha lite hjälp på traven. ARGI+™ är ett kosttillskott i pulverform som enkelt blandas med vatten eller annan dryck. Det innehåller till exempel vitamin B6 och B12, som bland annat bidrar till att minska trötthet och utmattning och till en normal energiomsättning. Och det är portionsförpackat, så att du alltid kan ha med dig din egen sportdryck i fickan.

Vill du veta mer Argi+ och beställa så kontaktar du mig. Vill du så får du även en kortare presentation om hur även du kan starta din egen verksamhet.

Läs hela inlägget »

Nu är Ica klara med hur de ska jobba med att erbjuda digitala kvitton. Livsmedelsjätten räknar med att antalet papperskvitton kommer halveras under de kommande fem åren.
Läs mer här: Computer Sweden

Läs hela inlägget »
Etiketter: ica, kvitto

Har du någon gång hört ordet Batch working, jag hade inte det heller men nu vet jag efter att testat arbetssättet under en period. Kort och gott handlar det om att dela upp arbetet i omgångar eller block. Hur stora dina block skall vara bestämmer du helt själv. Lämpligt är att åtminstone sätta en timme på varje block ibland mer utifrån uppgiften/projektets storlek.

Pomodoro tekniken är en teknik för att få saker gjorda. Det är en arbetsteknik byggd på korta och intensiva arbetsperioder (“Pomodoros”) åtskilda med frekventa små pauser – skapad för att undvika distraktioner och nå ett bättre fokus.
 

Tekniken uppfanns tidigt 90-tal av utvecklaren, entreprenören och författaren Francesco Cirillo. Han döpte tekniken efter en tomat formad timer som han själv använde för att mäta sitt arbete som universitetsstudent. Pomodoro betyder tomat på italienska, därav namnet. Bryt ner uppgiften i mindre tidsatta intervaller på 25 minuter, skilj dessa åt med med hjälp av korta pauser på 5 minuter. Efter 4 stycken intervaller eller Pomodoros tar man en längre rast på 15 -30 minuter.

Läs hela inlägget »

Äntligen! Sommaren väntar runt hörnet och sol och bad är inom räckhåll. Klart att man vill ge sig hän och njuta. Tänk bara på att ta det lite lugnt i början och skydda din hy ordentligt. Efter vintern är vi inte riktigt rustade för solljuset. Med protecting day lotion SPF 20 ger du ditt ansikte inte bara en vårdande och återfuktande dagkräm, utan dessutom ett extra skydd mot solen. En ansiktskräm med solskyddsfaktor är en viktig del av din dagliga hudvårdsrutin året om. Med protecting day lotion kan du njuta av solen utan att tveka.
Vill du köpa så kontakta mig, klicka här

Läs hela inlägget »

Globen i Stockholm är bokad. Tusentals hotellrum redan bokade. I maj 2019 håller aloe vera företaget Forever Living sin hittills största kick-off i Skandinavien med 15 000 återförsäljare från hela världen. Man firar även att man fyller 40 år globalt sett och har 20-års-jubileum i Skandinavien.

Vill även du vara en del av teamet, bli kollega med mig. Klicka här och fyll i formuläret så kommer jag att berätta mer om "en möjlighet för dig"

Läs hela inlägget »

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Arkiv

Länkar

Etiketter