FOREVER LIVING
The Business - If it doesn’t make you smile, change it.

Vad drömmer du om? Vill du ta kontroll över din tid? Din ekonomi och din framtid?

EN VÄRLD FULL AV MÖJLIGHETER

En karriär inom Forever Living öppnar upp många olika sorters möjligheter. Forever satsar på att utveckla dig till en trygg och framgångsrik återförsäljare och ledare, med hjälp av motivationsprogram som är öppna för alla oavsett hur länge du har jobbat. Du bestämmer själv hur du ska utvecklas och vilka mål du vill uppnå. Att vara återförsäljare hos oss är också en social tillvaro med spännande event, roliga utmaningar och chanser att resa över hela världen. Massor av energi, gemenskap och glädje helt enkelt. 

DEL I ETT NÄTVERK

Forever Living Products är ett väletablerat Network Marketingföretag som utformats för att göra det möjligt för alla människor att starta och utveckla sina egna verksamheter. I dessa verksamheter säljer man produkter av finaste kvalitet från ett företag med högsta kreditvärdighet (AAA), som funnits sedan 1978.

MINIMALA OMKOSTNADER

En traditionell affärsverksamhet kostar vanligtvis stora summor att starta och allt som oftast behöver du ta lån. Att starta din egen Network Marketing-verksamhet innebär att du inte behöver låna några pengar och inte heller anställa någon personal. Du säljer företagets produkter och berättar om affärsmodellen för andra, men har låga omkostnader. 

INVESTERA I DIG SJÄLV

Vårt koncept gör det möjligt att starta en framgångsrik verksamhet, med liten ekonomisk risk. Alla är välkomna och lika arbete belönas på samma sätt – oavsett vem som jobbar.  Vår lösning är enkel – ju mer du anstränger dig, desto större blir din belöning. Du får stöd, marknadsföringsmaterial och utbildning från Forever, medan du blir en del i ett oberoende nätverk av återförsäljare. Upptäck vad Forever kan erbjuda dig och forma ditt liv som du vill ha det. 

DIN EGEN VERKSAMHET

Med Network Marketing kan du njuta av friheten och flexibiliteten i att äga din egen verksamhet. Som entreprenör kan du välja var och när du vill arbeta. Istället för att arbeta hårt för att gynna någon annan, kommer allt ditt arbete att gagna dig själv.

INGET LÖNETAK

Inom flertalet verksamheter begränsas lönerna av marknads standarden. Network Marketing däremot sätter inget tak på hur mycket du kan tjäna. Det ligger helt enkelt i tiden att kunna arbeta platsoberoende, utan höga omkostnader och med stora förtjänstmöjligheter – ett framtida entreprenörskap! 

Forever är en perfekt partner när du startar din egen verksamhet. Företaget grundades redan 1978 i Arizona, USA, ägs privat och är idag ett globalt företag med miljardomsättning.

Med kontor i mer än 160 länder är Forever Living Products ett globalt företag med återförsäljare, som vi kallar Forever Business Owners (FBOs), över hela världen. Vi har en internationell infrastruktur som gör det möjligt för människor att bygga upp egna verksamheter i den skala de själva önskar. Forever belönar dig för dina insatser, oavsett var i världen du är verksam.

UTBILDNING, TRÄNING OCH SUPPORT

Har du ingen erfarenhet av Network Marketing? Forever erbjuder utbildningar på flera nivåer och som ny FBO börjar du med företagets grundutbildning, Forever Basic. Den ger dig grunderna för att bli en kompetent och trygg återförsäljare, FBO. Till din hjälp har du även ett stort team handledare och på kontoret arbetar runt 60 personer för att stötta dig på olika sätt. Det finns tre sätt att bygga upp en inkomst inom Forever.

  • När du säljer produkter – ju fler produkter du säljer desto mer tjänar du.
  • När du utbildar återförsäljare – du får ersättning från företaget för att du jobbar med rekrytering och utbildning.
  • När du skapar ledare – ju fler ledare du skapar, desto högre ledarskap ersättning får du.

PRODUKTER MED HÖG KVALITET

I en tid som fokuserar alltmer på hälsa, kvalitet och naturliga, äkta råvaror, ligger Forevers produkter helt rätt i tiden. Vi tillverkar och säljer produkter av mycket hög kvalitet inom kosttillskott, hudvård och träning/ viktkontroll. De flesta är baserade på vår egenproducerade Aloe vera – det bästa naturen har att erbjuda i kombination med forskning och utveckling. Forever erbjuder också hår- och hudvård och dofter, liksom produkter för hem och hushåll. Vår unika Nöjd Kund Garanti gör att konsumenten kan skicka tillbaka sin produkt inom 90 dagar och få pengarna tillbaka. Du som FBO får då en ersättningsprodukt från Forever som täcker dina kostnader – en stor trygghet för både dig och dina kunder. 

Du kan alltså kontinuerligt skörda frukterna av ditt arbete och lägga grunden för en framtida inkomst. 

SÅ HÄR FUNGERAR FOREVERS AFFÄRSMODELL

Konceptet är enkelt: Dela med dig av affärsmöjligheten och sälj produkterna till andra, så bygger du upp din verksamhet och lägger grunden för din framtida inkomst.

Forever förser dig med populära produkter av högsta kvalitet inom marknadssegment med stor tillväxtpotential. Du får även den kunskap och det stöd som du behöver för att starta och driva din egen verksamhet. Från Forever får du provision, stöttning och hjälp att klättra uppåt på karriärsstegen. Forever har en affärsmodell som gör att din oberoende verksamhet har potential att växa till ett mycket framgångsrikt företag. 

KARRIÄRSTEGEN

En FBO som utvecklar sin verksamhet, bygger upp sitt team och ökar sin försäljning, förflyttar sig samtidigt uppåt på karriärstegen och ökar därmed sin inkomst och får fler fördelar. Till skillnad från många andra alternativ inom Network Marketing behöver du inte vara rädd för att förlora de fördelar du uppnått genom att nå en viss nivå. Forevers karriärstege är uppbyggd på så sätt att du bara kan klättra uppåt. 

ETT NYTT KAPITEL

När du startar en egen affärsverksamhet ger du dig själv goda förutsättningar att förverkliga dina drömmar och forma ditt arbete och din vardag efter dina egna målsättningar. 

Nu har du läst en hel del information om Forever och att arbeta som oberoende återförsäljare. Det finns ännu mer att berätta, då om de bonusar som Forever har, riktigt bra bonusar. Om detta är något du skulle vilja veta mer om då skall du boka in en träff med mig där vi förutsättningslöst går igen vad du har att förvänta samt vad vi förväntar oss av dig.

Ta steget till din egna verksamhet, klicka här så kommer du till ansökningsformuläret. 

Som nätverksmarknadsförare finns det tre viktiga områden du måste fokusera på om du vill att ditt företag ska växa:
1. Hitta människor att prata med
2. Prata med de människor du hittar

3. Lär dom som blir kollega med dig samma sak som du lärt dig.

Network Marketing har funnits i alla tider och spås vara framtidens sätt att bedriva handel. Hör Jan-Fredrik Torgersen, ordförande i Direkthandelns förening i Norge, berätta mer om varför 100 miljoner människor världen över väljer att arbeta med just Network Marketing. 

Vi är många som arbetar inom Forever, antingen som en hobbyverksamhet för att dryga ut kassan varje månad med lite extrapengar eller så jobbar man enbart med Forever på de dagar och tider man själv bestämmer. Hör här Lotta Kreij berätta.

Du bestämmer själv hur många timmar per vecka du vill lägga på Forever, kom ihåg att det är din arbetsprestation som avgör hur mycket du kan tjäna.

 

Årets hälsoboost 2017