Att ta en halvtimmes promenad varje dag kan vara bättre än du tror. Det hjälper dig att tappa vikt, gör dig mindre stressad, sänker blodtrycket och kan ge minskad risk för kroniska sjukdomar. 

Så planera in en 30-minutersrunda åtminstone fem dagar i veckan så kan du snabbt förvänta dig en mängd hälsoeffekter.  Minskat sötsug, lägre vikt och längre liv. Det finns många hälsofördelar med att promenera en halvtimme om dagen. 
källa & läs mer här

Läs hela inlägget »
Etiketter: promenera

En god hälsa byggs upp av många olika byggstenar. Vad du äter och hur du aktiverar dig är två viktiga ingredienser när du sätter ditt eget recept på välmående. Fysisk aktivitet behöver inte betyda stenhårda pass på gymmet, hitta möjligheterna till motion i vardagen. Ta trapporna istället för hissen, gå en promenad på lunchen, parkera bilen en bit bort … Se till att göra något varje dag, kanske börja dagen med fem armhävningar eller tio knäböjningar. Var envis och uthållig, efter ett tag har det blivit en vana som du inte ens tänker på att du gör.

Läs hela inlägget »

Precis som titeln på detta inlägg säger så är det inte en dans på rosor att jobba inom nätverkshandeln. Du får inte pengar veckan efter att du blivit återförsäljare, du kanske inte ens får pengar månaden efter. Här börjar man misströsta och undra vad man gett sig in på. Efter ett år som återförsäljare inom direkthandeln så kanske din verksamhet inte börjat bära frukt, har kastar många in handduken.

Jag gav mig inte och det är många som inte ger upp utan fortsätter att kämpa på för det är vad det handlar om att kämpa. Belöningarna kommer inte av sig själv, finns ingen som gör arbetet åt dig. Om du startar ett företag så behöver du planera, ta fram handlingsplaner, skriva verksamhetsplan, fixa blanketter samt en hel del till. Tänk dig att du får ett nyckelfärdigt system där materialet är redan framtaget, det bolag du arbetar för har anställt personer på marknad, ekonomi samt kundsupport som jobbar för dig. Trots allt detta måste du göra jobbet…ett arbete som kan ge dig så mycket, inte bara i pengar utan även socialt.

”Bli inte besviken på resultaten du inte fick av aktiviteten du inte gjorde.”
 
Om du vill veta mer om hur du kan starta en egen verksamhet med inga eller minimala omkostnader så hör du av dig till mig. Klicka här
 

Läs hela inlägget »

Säg hej till Aloe Moisturizing Lotion, en trogen följeslagare i Forever-sortimentet. Och inte undra på det. Detta är en sann allroundprodukt som passar lika bra för både ansikte och kropp. 
 

Förutom vår egen Aloe vera innehåller den även bland annat vårdande jojoba, och fuktbevarande elastin och kollagen. Vitaminerna C och E hjälper också till att göra Aloe Moisturizing Lotion till hudens bästa vän. Med Aloe Moisturizing Lotion i handväskan, badväskan eller picknickkorgen är du alltid i gott sällskap.

Absorberas snabbt av huden
Kladdar inte
Vårdande och återfuktande

Vill du handla, då kontaktar du mig
Vill du veta mer om Forever och "en möjlighet för mig"

Läs hela inlägget »
PEACHY GELLINI PEACHY GELLINI

PEACHY GELLINI MOCKTAIL
1 dl Forever Aloe Peaches
1-2 st färska eller inlagda persikor
1 dl alkoholfritt mousserande vin eller soda
Mixa Forever Aloe Peaches och persikorna fint i en blender, toppa med mousserande vin – eller soda för ett nyttigare alternativ.

Forever Aloe Peaches
Aloe vera-dryck med vitamin C och smak av solmogen persika
Fruktig version av vår storsäljande Aloe vera-dryck med smak av söta persikor. Liksom originalet består Forever Aloe Peaches™ av den finaste innergelén från handplockad Aloe vera av högsta kvalitet. Nu innehåller den även vitamin C och har en ännu godare smak – allt i en miljövänlig förpackning. 
För vem?
Forever Aloe Peaches™ passar alla som vill ha en ny vana i vardagen. Extra bra för dig som vill hålla dig frisk och pigg, då våra Aloe vera-drycker innehåller vitamin C som bland annat bidrar till att motverka trötthet och utmattning och till immunsystemets normala funktion. Aloe vera i sin tur har använts av människor över hela världen ända sedan tidernas begynnelse. Kanske har du provat någon hudvårdsprodukt med Aloe vera tidigare och är nyfiken på Aloe vera som kosttillskott? Då är du i gott sällskap. Forever Aloe Peaches™ älskas redan av miljontals människor världen över.
Solmogen Aloe vera från bördiga jordar
Man kan inte göra en bra produkt av dåliga råvaror. Därför odlas vår Aloe vera, Aloe barbadensis Miller, med växelbruk på bördiga jordar i ett klimat med över 2000 soltimmar per år. När Aloe veran är perfekt mogen plockas den för hand. Vi använder endast den finaste innergelén som stabiliseras för att sedan bli Forever Aloe Peaches™. För att garantera en säker produkt av högsta kvalitet genomgår vår Aloe vera en mängd noggranna kontroller längs vägen från ingrediens till färdig produkt. Vår Aloe vera är till och med certifierad av International Aloe Science Council (IASC), vilket bevisar att den är i en klass för sig.
För pigg kropp och knopp
Forever Aloe Peaches™ innehåller vitamin C som är en viktig vitamin för både insida och utsida. Till exempel bidrar den till att skydda cellerna från oxidativ stress, men också till att minska trötthet och utmattning liksom till immunsystemets normala funktion. Immunsystemet kallas även immunförsvaret och är kroppens eget skydd mot infektioner. Vitamin C bidrar även till normal psykologisk funktion, det vill säga vårt minne och vår förmåga till koncentration, inlärning, resonemang och logik.
För energiomsättning och nervsystem
Vitamin C bidrar också till nervsystemets normala funktion. Att nervsystemet fungerar som det ska är viktigt för att kroppens alla olika delar ska kunna kommunicera med varandra och fungera tillsammans som en enhet. Kroppens energiomsättning består av två delar: basalomsättningen (kroppens energiförbrukning i vila) och den energi som förbrukas när våra kroppar jobbar fysiskt. Så länge vårt intag av energi motsvarar förbrukningen och vår kroppsvikt är konstant, är allt i balans. Men om energiintaget blir större eller mindre än behovet kan energiomsättningen störas, vilket i sin tur kan förändra kroppens sammansättning, med antingen undernäring eller övervikt som följd. Vitamin C bidrar till normal energiomsättning.
För blodomlopp, hud och benstomme
Kollagen är ett viktigt protein i våra kroppar. Kroppen skapar kollagen på egen hand, men produktionen avtar ju äldre vi blir. Vitamin C bidrar till normal kollagenbildning vilket har betydelse för normal funktion hos benstomme, hud, tandkött och tänder, liksom för blodkärlens normala funktion. Vitamin C ökar också kroppens upptag av järn, vilket i sin tur är viktigt för ditt blodomlopp eftersom mineralen järn både har betydelse för blodbildning och normal syretransport i kroppen.
Omtanke hela vägen
Till Forever Aloe Peaches™ använder vi endast den finaste innergelén av vår egen Aloe vera som genomgår åtskilliga tester och analyser för att du alltid ska kunna lita på säkerheten hos vår produkt. Drycken är naturligt sötad med persikor, vindruvor och fruktos och innehåller inga konserveringsmedel eller färgämnen. För miljöns skull förpackas den i en återvinningsbar Tetra Pak-förpackning vars material och form också gör att den kräver mindre resurser vid transport. Därför kan du vara säker på att våra Aloe vera-drycker är tillverkade med allra största omsorg, hela vägen från planta till färdig produkt.

Vet du, även du kan starta ditt eget företag utan någon som helst insats. Bli en återförsäljare av Aloe vera produkter från Forever Living. Använd produkterna, må bra. Sälj vidare samt berätta för andra vad du gör.

Vill du veta mer, klicka här

Kommentera gärna:

Läs hela inlägget »

Forskare och experter höjer ett varningens finger mot den populära appen Faceapp, som ägs av ett ryskt företag. Enligt deras villkor godkänner användare att deras bilder och information kan spridas fritt – utan att de vet om det.

– Användare vet inte att bilden går ur deras ägo när de testar den här tjänsten, säger it-säkerhetsexperten Karl Emil Nikka.
Källa & läs mer här

Läs hela inlägget »
Etiketter: face app ryssland
Bilder används under Creative Commons från jasejc, slgckgc, Www.CourtneyCarmody.com/, sun dazed, deerdo

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Arkiv

Länkar

Etiketter