Greta Thunberg har utsetts till årets person av ansedda tidskriften Time. Greta är den första svensken att få utnämningen. Oavsett vad man tycker om Greta, meningarna är ju delade. Antingen gillar man Greta eller så gör man det inte. Jag gillar Greta, hon gör faktiskt något och det är mer än vad man kan säga om personer som har lite inflytande. Skall bli intressant att följa henne.

Foto: Evgenia Arbugaeva for TIME
Foto: Evgenia Arbugaeva for TIME
Läs hela inlägget »
Etiketter: greta årets person

Har du några funderingar inför 2020, tänker du börja träna, måla, träffa folk eller rent av kanske skaffa dig en extra inkomst. Vad har du för mål med 2020, är det något du vill uppnå. Om du berättar vad ditt mål är så skall jag berätta om en möjlighet att nå dit. Fyll i mitt kontaktformulär så kontaktar jag dig inom 24 timmar och berättar mer om hur jag kan hjälpa dig att nå ditt mål. Verkar det ok...

Läs hela inlägget »

Skänk en gåva till någon förening idag, varför inte Barncancerfonden eller Hjärtebarnsfonden.

Läs hela inlägget »
Etiketter: giving tuesday

Black Friday idag, nej tack - jag väntar till White Tuesday

Läs hela inlägget »
Etiketter: black friday

Sedan en tid tillbaka så arbetar jag inom direkthandel. Skälen till att man startar eget är naturligtvis väldigt olika och är troligen lika många som det finns företag. Men varför väljer man att starta just ett direkthandelsföretag? En verksamhet kan födas ur en idé, ur ett behov eller av en slump men för direkt handelsföretagen finns alltid en gemensam nämnare: den enskilde entreprenören med en stark längtan efter att förverkliga sin idé och sina drömmar. För min egen del så var det att nå min dröm och mitt mål.

Läs hela inlägget »

Attityd

Attityd är en liten sak som gör en stor skillnad. - Winston Churchill

Läs hela inlägget »
Etiketter: attityd
Bilder används under Creative Commons från johannnyman, amtec_photos, Neon Tommy, JoshuaDavisPhotography, squant

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Arkiv

Länkar

Etiketter