First North-bolaget Zinzinos totala intäkter ökade med 35 procent till 185 miljoner kronor under det tredje kvartalet i år, jämfört med samma period i fjol. De Zinzinobaserade intäkterna steg med 41 procent till 173 miljoner kronor under det tredje kvartalet.
Källa: DI

Läs hela inlägget »
Etiketter: zinzino

Mår du bra, eller hur mår du brukar vanligtvis vara en inledande fras när man stöter på någon på gatan. Jo tack det är bra. Hur många har stött på att någon säger från djupet av ens hjärta, nä jag mår inte bra, jag mår riktigt skit alltså. Oj då tänker man då, vad säger jag nu. Ja vad säger man egentligen, tål att tänkas på.

Läs hela inlägget »
Etiketter: omega 3 omega 6 balans

I dag den 4 oktober får vi lov att smaska i oss kanelbullar för det är ju faktiskt kanelbullens dag! Vi vill att alla ska kunna njuta av goda bullar så därför delar vi med oss av bullrecept som passar dig som är antingen glutenintolerant eller diabetiker.
 

Läs hela inlägget »
Batman, Spiderman. Wille Nallesson i mitten Batman, Spiderman. Wille Nallesson i mitten

Hittade en gammal bild, ja inte så värst gammal dock. Batman & Spiderman tillsammans med Wille Nallesson tagen utanför Herrgården vid Lilla Erstagården där vi hade en tillställning. Nalles Resa är en stiftelse som arbetar för att glädja och stötta svårt sjuka barn och deras anhöriga. Vill man stödja stiftelsen kan skänka en slant på detta konto 3270 00 77326. Alla bäckar små…
https://www.nallesresa.se

Läs hela inlägget »

Har du funderat någon gång över hur du mår, ja förmodligen har du det. Du mår bra reflekterar inte så mycket över att du känner dig trött och lite hängig, jag jobbar ju ganska mycket så det är inte så konstigt.

Hur var det de där med magen, springer på toa ganska ofta, jo förvisso men det beror säkert på att jag stressar en del, äter onyttigt men för övrigt mår jag bra. Har du någon gång hört att det kan vara obalans mellan omega 3 & omega 6. Vill du läsa mer om detta och hur du kan rätta till det, klicka här välj svenska uppe till höger.

Läs hela inlägget »

Inom kort kommer jag att presentera ett nytt spännande projekt, ett projekt som fått mig på andra tankar redan efter 10 minuter. Håll ögonen öppna…

Läs hela inlägget »
Etiketter: projekt spännande
Bilder används under Creative Commons från Michael Gwyther-Jones, Kai Hendry, Jon Åslund, Sander van der Wel

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Arkiv

Länkar

Etiketter