Känt att du önskar dig en lugnare och mer harmonisk vardag med mindre stress och oro för framtiden? 

Om du tillbringar 1/3 av din tid på jobbet vill det till att du trivs! Annars kan en förändring vara lösningen, något som inspirerar, som ger tydliga resultat, som du kan påverka och som ger dig mer frihet. Låt mig berätta om en affärsmodell som gör det möjligt för dig att själv ta kontroll över ditt liv. 

Läs hela inlägget »

Stiftelsen Nalles Resa är en organisation som arbetar för att glädja och stötta svårt sjuka barn och deras anhöriga. När ett barn blir svårt sjukt så drabbas inte bara det sjuka barnet utan hela familjen. Nalles Resa står nu inför en nystart och behöver ett antal nya volontärer. är du intresserad så kontakta Stiftelsen Nalles Resa. Skicka ett mail till info@nallesresa.se så återkommer vi med mer information.

Läs hela inlägget »
Nå ditt mål Nå ditt mål

Har du funderat på det något, vad är ditt mål? Det kan spänna över ett stort område och handla om egentligen vad som helst. När man pratar med personer om vad deras mål är så är oftast svaret att tjäna mer pengar, jobba mindre, umgås med familjen, resa mer, ja listan kan göras hur lång som helst. Den enda som på riktigt kan svara på frågan vad är ditt mål? Det är ju du själv…

Läs hela inlägget »

If you can dream it, you can do it.

Walt Disney

Läs hela inlägget »
Etiketter: drömmar mål action
Med denna är du redo Med denna är du redo

Vid första tecknen på vår börjar vi nordbor hungra efter sol. Inte så konstigt kanske med tanke på hur många mörka timmar vi har här uppe under året. Redan i april börjar man se de riktigt inbitna soldyrkarna plocka av sig tröjorna och vända näsan mot skyn. För att alla vi solälskare ska kunna njuta utan oro lanserar Aloe vera-företaget Forever sin nya solkräm, Aloe Sunscreen.

Läs hela inlägget »

Om du har en inre bild av dina drömmar & mål låt det inte stanna där. Jag kan visa dig hur dina drömmar & mål kan bli till en verklighet. Börja med att gå in på perottosson.se klicka på "kollega med mig" fyll i uppgifterna och skicka iväg. Jag hör av mig till dig så tar vi ett föruttsättningslöst möte. 

Läs hela inlägget »
Etiketter: mål drömmar starta

Precis som i de finaste maträtterna blir resultatet oftast bäst när få ingredienser får stå i centrum. Som i Forever Aloe Berry Nectar, till exempel. Här får vår finaste Aloe vera fortfarande spela huvudrollen, samtidigt som juice från äpple och tranbär ger en lite fruktigare smakupplevelse. Färdig att dricka, och njuta av, varje dag!
Precis som originalet, Forever Aloe Vera Gel, framställs Forever Aloe Berry Nectar av den finaste innerfilén från solmogna Aloe vera-plantor. Och självklart innehåller även denna läckra dryck vitamin C, som till exempel bidrar till immunsystemets normala funktion. Extra bra att veta nu i vabbruari!

Och du, nu finns Forever Aloe Berry Nectar även i mindre förpackning: 330 ml ren lycka!
Vill du handla så kontakta mig, klicka här
Skulle du själv vilja bli återförsäljare, då klickar du här

Läs hela inlägget »

Martin Luther Kings födelsedag är den 15 januari och tredje måndagen i januari valdes för att det är i anslutning till födelsedagen. I USA är den nationell helgdag sedan 1986 och firas varje år den tredje måndagen i januari (15 - 21 januari).

Läs hela inlägget »

Något som handlade om nya vanor och en hälsosammare livsstil kanske? Då vill vi hjälpa dig att hålla dem. Vi tror på valmöjligheter. Att man har lättare att ställa om rutiner och vanor om det finns flera attraktiva vägar att välja mellan som alla leder till målet.

Läs hela inlägget »

Action är den grundläggande nyckeln till all framgång.

Läs hela inlägget »
Etiketter: action framgång
Bilder används under Creative Commons från Qrodo Photos, Got Credit, _.Yann Cœuru ._, Sander van der Wel