På väg nu i 2021, tre dagar...

Läs hela inlägget »
Etiketter: 2021

Idag är det den sista dagen för 2020, skönt tycker nog många av oss. 2020 har varit ett riktigt skitår med pandemin i centrum. Många av oss har personer i sin närhet som på ett eller annat sätt drabbats av denna fruktansvärda pandemi. 

Läs hela inlägget »

Julen är som resten av detta år märklig. Många har inte ens kunnat fira jul med sina nära och kära, barn undrar varför kommer inte mormor, morfar, farmor eller farfar.

Läs hela inlägget »

Tiden går fort nu trots att vi kanske tycker att tiden står stilla i dessa tider. Pandemin håller i oss hårt och vill inte släppa greppet. Många, väldigt många drabbas hårt inte bara för sig själv utan i hela familjer. Vi kan inte träffas som vi brukar kunna göra och det sätter sina spår.

Läs hela inlägget »
Etiketter: pandemi covid-19 god jul

Snart är det jul igen, tiden går ganska fort och årets jul kanske blir för många mycket annorluna. Hur som så skall förmodligen en del julklappar inhandlas.

I år är det kanske inte så smart att ränna runt i affärer, köpcentra mm med tanke på pandemin. Handla online istället, handla på min sida där produkter, högkvalitativa produkter från LR Health & Beauty. Du hittar något för alla där. Om du klickar på länken kommer du direkt till min sida och min webshop. https://www.lrworld.com/perottosson/ Om du vill veta mer om möjligheten att själv starta en affärsrörelse då kikar du in på min sida, klicka på länken https://www.perottosson.se/

Läs hela inlägget »
Etiketter: jul julklappar pandemi

Kärt barn har många namn!

Vanligt bryggkaffe och presskaffe vet alla vad det är, liksom espresso, men vet du vad "doppio" eller "macchiato" är? Visste du  att Norden, samt Nederländerna ligger i topp i världen vad gäller konsumtionen av kaffe?

Vet du vad det är för skillnad mellan caffè latte och cappuccino, eller espresso och ristretto? Elle har sammanställt en lista med olika sorters kaffe.

Läs hela inlägget »
Etiketter: kaffe

Två verkliga hjältar i somras. Instant Emergency Spray & High Protection Sun Lotion SPF 30.
Vill du handla redan nu så att du är laddad inför nästa sommar. Klicka här

Vill du veta mer om en grym affärsidé, enkelt, roligt, lärande. Lägg ett par timmar i veckan och du kan göra dig en bra extra inkomst eller varför inte satsa lite mer och lägg grunden till det enda du behöver göra. Klicka då här 

Läs hela inlägget »
Etiketter: jobba hemma solskydd

Tisdagen den 22 september 2020 är det höstdagjämning, som offentliggör höst och vinter. Denna dag då, då natt och dag liksom vid vårdagjämning sägs vara lika långa, är en av hörnstenarna i våra fyra årstider.

Läs hela inlägget »
Etiketter: höstdagjämning

Hösten kommer, kanske satsa på något nytt...

Läs hela inlägget »

Men vilka är då frukterna med minst socker?
Här är några av de frukter och bär som innehåller minst socker per 100 gram:
Lime: 0,6 gram
Citron: 2 gram
Hallon: 4,1 gram
Nätmelon: 5,0 gram
Björnbär: 5,6 gram
Blåbär 6,4 gram
Grapefrukt: 6,9 gram
Plommon: 7,2 gram
Röda vinbär: 7,7 gram
Hjortron: 7,7 gram
Källa: Livsmedelsverket (Siffran avser summan av sockerarterna glukos, fruktos och sackaros)

Läs hela inlägget »
Bilder används under Creative Commons från HowardLake, nahid-v, Ian Sane, Sander van der Wel, cyclonebill, sonstroem, Schwarzkaefer