Aloe Vera gel tas från Aloe Vera-växtens blad, och har använts som en naturlig ingrediens för hudvård i tusentals år. Det är ett säkert, naturligt växtextrakt som används för att behandla ett antal hudproblem.

Läs hela inlägget »
Etiketter: aloe vera

Jag har svår atopiskt eksem över hela min kropp och har experimenterat med alla salvor, krämer och tabletter för att få lindring av eksem.
När jag började använda LR’s produkter som alovera dryck, duschkrämer samt body balm märkte jag stora förändringar efter ca 14 dagar. Eksemen började försvinna och huden återhämtade sig och blev len och smidig igen.

Min hud har inte varit så mjuk och fin på över 30 år. Tack vare LR’s produkter är exemen så gott som borta och jag är fri från alla kortison preparat. Jag kan varmt rekommendera dessa produkter till alla som lider av olika typer av eksem. Mvh Nancy 

https://www.lrworld.com/ottosson

Läs hela inlägget »
Etiketter: aloe vera atopiskt eksem

För hälsosamt, glänsande hår från rot till topp...

Läs hela inlägget »

Utan arbete, kontakta mig så kan jag berätta om en möjlighet för dig.
www.perottosson.se
perre@perottosson

Läs hela inlägget »
Etiketter: nytt arbete extra jobb

Promenera på bästa sätt. Olika myter om just promenader...
 

Om du har tom mage bränner det mest fett på morgonpromenaden.
Om detta är det tvistat. Man har endast sett en mycket liten skillnad, den är så pass marginell så att det knappas räknas. 
 

Promenader är ett effektivt sätt att gå ner i vikt.
Både ja & nej. Det handlar i grund och botten om kalorier in och kalorier ut. Promenader kan ha en påverkan på detta eftersom du gör av med kalorier. Se alltid över din kost.

Läs hela inlägget »
Etiketter: promenera

På väg nu i 2021, tre dagar...

Läs hela inlägget »
Etiketter: 2021

Idag är det den sista dagen för 2020, skönt tycker nog många av oss. 2020 har varit ett riktigt skitår med pandemin i centrum. Många av oss har personer i sin närhet som på ett eller annat sätt drabbats av denna fruktansvärda pandemi. 

Läs hela inlägget »

Julen är som resten av detta år märklig. Många har inte ens kunnat fira jul med sina nära och kära, barn undrar varför kommer inte mormor, morfar, farmor eller farfar.

Läs hela inlägget »

Tiden går fort nu trots att vi kanske tycker att tiden står stilla i dessa tider. Pandemin håller i oss hårt och vill inte släppa greppet. Många, väldigt många drabbas hårt inte bara för sig själv utan i hela familjer. Vi kan inte träffas som vi brukar kunna göra och det sätter sina spår.

Läs hela inlägget »
Etiketter: pandemi covid-19 god jul

Snart är det jul igen, tiden går ganska fort och årets jul kanske blir för många mycket annorluna. Hur som så skall förmodligen en del julklappar inhandlas.

I år är det kanske inte så smart att ränna runt i affärer, köpcentra mm med tanke på pandemin. Handla online istället, handla på min sida där produkter, högkvalitativa produkter från LR Health & Beauty. Du hittar något för alla där. Om du klickar på länken kommer du direkt till min sida och min webshop. https://www.lrworld.com/perottosson/ Om du vill veta mer om möjligheten att själv starta en affärsrörelse då kikar du in på min sida, klicka på länken https://www.perottosson.se/

Läs hela inlägget »
Etiketter: jul julklappar pandemi
Bilder används under Creative Commons från sonstroem, Schwarzkaefer, Ylliab Photo, tarikgore