Sommaren står för dörren, temperaturen börjar stiga och kroppen ställer in sig på semester. Härliga tidlösa sommar klassiker hör sommaren till.

Vill du även kika på en möjlighet för dig att dryga ut din hushållskassa, kontakta mig för ett förutsättningslöst möte, gå in på www.perottosson.se klicka på "kollega med mig" fyll i formuläret och skicka så kontaktar jag dig inom 24 timmar.
 

Läs hela inlägget »

Nu längtar man till sommaren, sol och bad och många sköna kvällar som är ljumma så man kan sitta ute länge.

Kom ihåg att skydda din hy...
Aloe Vera Sun Lotion SPF 30

Läs hela inlägget »

Många tror att inför sommaren så börjar man gå ner lite i varv, man längtar till ledighet, sol och många bad. I själva verket är det nu som du skall dra igång din verksamhet. Börja i lite skala för att sedan ta det till en högre nivå. 

Om du kontaktar mig så skall jag berätta hur du kan gå tillväga för att skapa dig en inkomst på sidan om ditt ordinarie arbete. Vem vet, det kanske till och med blir ditt ordinarie arbete, som är fullt möjligt. 
Gå in på https://www.perottosson.se/ klicka på "kollega med mig" Jag återkommer inom 24 timmar.

Läs hela inlägget »

Två verkliga hjältar. Instant Emergency Spray & High Protection Sun Lotion SPF 30.

Läs hela inlägget »

Tar solen genom molnen? Ger solkräm tillräckligt skydd mot UV-strålning? Och blir man verkligen brun om man använder solkräm? Missuppfattningarna kring solskydd är många. 

Läs hela inlägget »
Etiketter: solskydd myter

Aloe Vera gel tas från Aloe Vera-växtens blad, och har använts som en naturlig ingrediens för hudvård i tusentals år. Det är ett säkert, naturligt växtextrakt som används för att behandla ett antal hudproblem.

Läs hela inlägget »
Etiketter: aloe vera

Jag har svår atopiskt eksem över hela min kropp och har experimenterat med alla salvor, krämer och tabletter för att få lindring av eksem.
När jag började använda LR’s produkter som alovera dryck, duschkrämer samt body balm märkte jag stora förändringar efter ca 14 dagar. Eksemen började försvinna och huden återhämtade sig och blev len och smidig igen.

Min hud har inte varit så mjuk och fin på över 30 år. Tack vare LR’s produkter är exemen så gott som borta och jag är fri från alla kortison preparat. Jag kan varmt rekommendera dessa produkter till alla som lider av olika typer av eksem. Mvh Nancy 

https://www.lrworld.com/ottosson

Läs hela inlägget »
Etiketter: aloe vera atopiskt eksem

För hälsosamt, glänsande hår från rot till topp...

Läs hela inlägget »

Utan arbete, kontakta mig så kan jag berätta om en möjlighet för dig.
www.perottosson.se
perre@perottosson

Läs hela inlägget »
Etiketter: nytt arbete extra jobb

Promenera på bästa sätt. Olika myter om just promenader...
 

Om du har tom mage bränner det mest fett på morgonpromenaden.
Om detta är det tvistat. Man har endast sett en mycket liten skillnad, den är så pass marginell så att det knappas räknas. 
 

Promenader är ett effektivt sätt att gå ner i vikt.
Både ja & nej. Det handlar i grund och botten om kalorier in och kalorier ut. Promenader kan ha en påverkan på detta eftersom du gör av med kalorier. Se alltid över din kost.

Läs hela inlägget »
Etiketter: promenera
Bilder används under Creative Commons från Ylliab Photo, tarikgore