Något som handlade om nya vanor och en hälsosammare livsstil kanske? Då vill vi hjälpa dig att hålla dem. Vi tror på valmöjligheter. Att man har lättare att ställa om rutiner och vanor om det finns flera attraktiva vägar att välja mellan som alla leder till målet.

Läs hela inlägget »

Action är den grundläggande nyckeln till all framgång.

Läs hela inlägget »
Etiketter: action framgång

I samband med min allergichock som jag fick efter att påbörjat en Kåvepeninkur så har jag nu fått utskrivet EpiPen sprutor att ta om det händer igen. Fick veta genom Apoteket att man kan gå in på en sida som heter Medicininstruktioner för att där se instruktionsfilmer om hur man skall hantera och ta sin medicin. Ganska bra eller hur…

Läs hela inlägget »

Jag tog steget att påbörja min bana mot ett bättre liv och en bra inkomst. Låter ganska enkelt eller hur? Nja, det ligger faktiskt en del arbete bakom detta för att få det att gå ihop på ett bra sätt. När du är väl igång så flyter det på. Jag har hittat mitt sätt nu och det kan även du göra.
Om du vill göra likadant som vad jag gjort, klicka här och fyll formuläret så återkommer jag till dig och berättar hur du kan uppnå ditt mål.

Läs hela inlägget »

 

Aloe vera, Aloe vera och åter Aloe vera. Där har du ingredienslistan till vår Aloe Vera Gel. Och så vitamin C och lite citronsyra på det så har du hela receptet. Hela 99,7 % är den finaste innerfilén av solmogna Aloe vera-plantor. Så enkelt, och ändå så genialiskt.

Läs hela inlägget »

Under en väldigt lång tid så har jag varit drabbad av en del olika sjukdomar med tillhörande medicinering. Detta har inneburit att jag inte velat eller kunnat göra det jag verkligen vill göra - må bra - forma mitt liv utifrån mina drömmar & mål.

Läs hela inlägget »

2020 (MMXX) har precis startat, året är ett skottår och den infaller 29 februari 2020. God fortsättning på 2020.
 

Vill du göra 2020 till ditt år. Vill du följa med mig på resan till att må bättre, kanske nytt jobb, extrajobb för att dryga ut kassan varje månad? Det spännande med ett nytt fräscht år är att vi själva kan förändra, satsa och investera i vår egen framtid och hälsa. Vad har du för drömmar och mål för 2020? 
 

Om du klickar här och fyller i formuläret så återkommer jag till dig och berättar hur du kan uppnå dina drömmar och mål.

Läs hela inlägget »

Läppcerat med Aloe vera, jojobaolja och bivax som gör dina läppar mjuka och lena – och skyddar dem mot väder och vind.

Läs hela inlägget »

Idag är det julafton, 24 december 2019. Som vi väntat... 

Läs hela inlägget »
Etiketter: jul

Greta Thunberg har utsetts till årets person av ansedda tidskriften Time. Greta är den första svensken att få utnämningen. Oavsett vad man tycker om Greta, meningarna är ju delade. Antingen gillar man Greta eller så gör man det inte. Jag gillar Greta, hon gör faktiskt något och det är mer än vad man kan säga om personer som har lite inflytande. Skall bli intressant att följa henne.

Foto: Evgenia Arbugaeva for TIME
Foto: Evgenia Arbugaeva for TIME
Läs hela inlägget »
Etiketter: greta årets person
Bilder används under Creative Commons från shixart1985, Got Credit, Qrodo Photos