Att “jobba” som konsulent för LR Health & Beauty är ett enkelt - stimulerande - lärande sätt att dryga ut hushållskassan. Inte nog med detta, det är väldigt roligt och socialt.

Vill du starta som konsulent/återförsäljare för LR Health & Beauty, klicka då här. Jag tar kontakt med dig inom 24 timmar för ett förutsättningslöst möte över en kopp kaffe via telefon, Messenger, Skype eller på ett fik. Du binder inte upp dig på något utan tar emot den informationen du får av mig, därefter tar du beslut om du vill starta eller ej. Tro mig, du vill starta.

Läs hela inlägget »

Jag har startat upp en egen verksamhet inom hälsa & kost. Företaget jag valt att arbeta med heter LR Health & Beauty. LR Health & Beauty är ett av Europas ledande direktförsäljningsföretag.
 

More Quality For Your Life – detta är mottot för LR-koncernen, vars huvudkontor ligger i Ahlen i Tyskland. Som Health & Beauty-experter och en av världens största producenter av Aloe Vera-produkter ger vi dig nu möjligheten att uppfylla dina karriärdrömmar! Värden såsom passion, lojalitet och ansvar är bara några av orsakerna till att över 5.000 LR-konsulenter har arbetat tillsammans med oss i mer än 20 år. Vårt starka fokus på kvalitet garanterar ett ständigt växande produktsortiment av kosmetik, parfymer och kosttillskott.

Läs hela inlägget »

Jag har startat upp en verksamhet som konsulent hos LR Health & Beauty. Följ mig på min resa tillsammans med det företaget. Så här långt är jag imponerad över verksamheten. Vill du bli kollega med mig och ingå i mitt team, klicka här

Läs hela inlägget »

Vad betyder lycka för dig? Ett tillfredsställande jobb som samtidigt ger dig möjligheten att tillbringa mer tid med familjen? Att äntligen komma ett steg närmare drömbilen? Eller helt enkelt vara sin egen chef?

Allt detta kan jag hjälpa dig att uppnå. Det finns bara två saker i livet man kan göra fel - Att ge upp för snabbt eller inte ens försöka!

Läs hela inlägget »

Känt att du önskar dig en lugnare och mer harmonisk vardag med mindre stress och oro för framtiden? 

Om du tillbringar 1/3 av din tid på jobbet vill det till att du trivs! Annars kan en förändring vara lösningen, något som inspirerar, som ger tydliga resultat, som du kan påverka och som ger dig mer frihet. Låt mig berätta om en affärsmodell som gör det möjligt för dig att själv ta kontroll över ditt liv. 

Läs hela inlägget »

Stiftelsen Nalles Resa är en organisation som arbetar för att glädja och stötta svårt sjuka barn och deras anhöriga. När ett barn blir svårt sjukt så drabbas inte bara det sjuka barnet utan hela familjen. Nalles Resa står nu inför en nystart och behöver ett antal nya volontärer. är du intresserad så kontakta Stiftelsen Nalles Resa. Skicka ett mail till info@nallesresa.se så återkommer vi med mer information.

Läs hela inlägget »
Nå ditt mål Nå ditt mål

Har du funderat på det något, vad är ditt mål? Det kan spänna över ett stort område och handla om egentligen vad som helst. När man pratar med personer om vad deras mål är så är oftast svaret att tjäna mer pengar, jobba mindre, umgås med familjen, resa mer, ja listan kan göras hur lång som helst. Den enda som på riktigt kan svara på frågan vad är ditt mål? Det är ju du själv…

Läs hela inlägget »

If you can dream it, you can do it.

Walt Disney

Läs hela inlägget »
Etiketter: drömmar mål action
Med denna är du redo Med denna är du redo

Vid första tecknen på vår börjar vi nordbor hungra efter sol. Inte så konstigt kanske med tanke på hur många mörka timmar vi har här uppe under året. Redan i april börjar man se de riktigt inbitna soldyrkarna plocka av sig tröjorna och vända näsan mot skyn. För att alla vi solälskare ska kunna njuta utan oro lanserar Aloe vera-företaget Forever sin nya solkräm, Aloe Sunscreen.

Läs hela inlägget »
Bilder används under Creative Commons från _.Yann Cœuru ._, Sander van der Wel, Infomastern