Abba ger ett kryptiskt besked, 2 september 2021 händer något, men vad?
För vad återstår att se, men i våras bekräftade låtskrivaren och bandmedlemmen Björn Ulvaeus att de släpper ny musik. – Det kommer i år, sa han i TV4:s ”Nyhetsmorgon”.

Enligt brittisk press har bandet spelat in fem låtar. Två av de nya låtarna heter ”I still have faith in you” och ”Don't shut me down”, något Ulvaeus inte ville bekräfta.

För en tid sedan startade bandet ett nytt Twitterkonto med namnet ”ABBA Voyage”. En enda tweet har publicerats där man hänvisar till en nystartad hemsida www.abbavoyage.com där man uppmanar folk att registrera sig. Spännande är det... 

Läs hela inlägget »
Etiketter: abba

Känt att du önskar dig en lugnare och mer harmonisk vardag med mindre stress och oro för framtiden? 

Om du tillbringar 1/3 av din tid på jobbet vill det till att du trivs! Annars kan en förändring vara lösningen, något som inspirerar, som ger tydliga resultat, som du kan påverka och som ger dig mer frihet. Låt mig berätta om en affärsmodell som gör det möjligt för dig att själv ta kontroll över ditt liv. 
läs mer här

Läs hela inlägget »
Etiketter: harmoni jobba mindre

Vad har du för drömmar? 
Drömmer du om nytt arbete?
Drömmer du om att gå ner i tid?
Drömmer du om att resa mer?
Drömmer du om mer tid med familjen?
Kontakta mig så kan jag ge dig en kick på vägen och berätta lite hur jag gör och kommer att göra.
Gå in på www.perottosson.se, klicka på kollega med mig. Fyll i formuläret så kontaktar jag dig.

Läs hela inlägget »

Jobbar du mycket vid datorn, du kanske har hela ditt kontor i datorn. Då kan det vara bra med smarta program eller tillägg. CloudHQ är en serie appar som kan göra livet lite lättare för dig när du arbetar.

Det finns appar för nästan allt hos CloudHQ. Du får Gmail mallar, proffsiga signaturer för Gmail. Gmail button för att på ett enkelt sätt lägga till en knapp i ditt utgående mail, klicka på knappen och man hamnar till den länken man uppgivit.

En annan app som har visat sig vara mycket användbar för mig är Formatted Email Subject Lines. Med denna app kan du skapa en attraktiv ämnesrad såsom fetstil, kursiv text, olika former på texten mm. Sedan jag började använda mig av detta så har mina mail uppmärksammats bättre, att rekommendera. 

Du kan med hjälp av app som heter “Save emails to PDF”. Mycket användbar då man på ett enkelt sätt kan omvandla e-posten till en PDF fil.

Läs hela inlägget »

Hösten kommer vare sig vi vill eller inte. Vad passar då inte bättre än att ta tag i dig själv både vad det gäller ditt mående samt och vad du skulle vilja satsa på. Du kanske går utan arbete, kommer inte upp i heltid. Bli kollega med mig på dina villkor. Att arbeta som konsulent för LR Health & Beauty är både roligt och lärande, om du även kan tjäna lite extra till hushållskassan så är det inte dumt. Satsa lite extra och gör en bra inkomst. Klicka på länken & fyll i formuläret så kontaktar jag dig inom 24 timmar. Klicka här

Läs hela inlägget »
Etiketter: höst lr jobba extra

Sommaren står för dörren, temperaturen börjar stiga och kroppen ställer in sig på semester. Härliga tidlösa sommar klassiker hör sommaren till.

Vill du även kika på en möjlighet för dig att dryga ut din hushållskassa, kontakta mig för ett förutsättningslöst möte, gå in på www.perottosson.se klicka på "kollega med mig" fyll i formuläret och skicka så kontaktar jag dig inom 24 timmar.
 

Läs hela inlägget »

Nu längtar man till sommaren, sol och bad och många sköna kvällar som är ljumma så man kan sitta ute länge.

Kom ihåg att skydda din hy...
Aloe Vera Sun Lotion SPF 30

Läs hela inlägget »

Många tror att inför sommaren så börjar man gå ner lite i varv, man längtar till ledighet, sol och många bad. I själva verket är det nu som du skall dra igång din verksamhet. Börja i lite skala för att sedan ta det till en högre nivå. 

Om du kontaktar mig så skall jag berätta hur du kan gå tillväga för att skapa dig en inkomst på sidan om ditt ordinarie arbete. Vem vet, det kanske till och med blir ditt ordinarie arbete, som är fullt möjligt. 
Gå in på https://www.perottosson.se/ klicka på "kollega med mig" Jag återkommer inom 24 timmar.

Läs hela inlägget »

Två verkliga hjältar. Instant Emergency Spray & High Protection Sun Lotion SPF 30.

Läs hela inlägget »
Bilder används under Creative Commons från Bert Kaufmann, Got Credit, ezhikoff, hildgrim