Från den ena sidan till den andra...

Att ta steget från ena sidan till den andra kan vara som en dans genom vardagen. Det är som att balansera på den tunna tråden av ögonblicken, där varje steg är ett litet äventyr i sig. Första steget är som en känsla av förväntan, som att öppna dörren till en ny värld av möjligheter.

Sedan kommer de små hoppstegen av entusiasm och energi, som att traska över ett osynligt hinder. Ibland är det som att kliva på en krabba, sidledes och lite klumpigt. Men oavsett om det är med fjäderlätta steg eller klumpiga hopp tar vi oss ändå framåt, ett steg i taget, som om varje steg berättar en historia om vart vi är på väg. Och när vi väl når andra sidan är det som att kliva in i en ny berättelse redo att utforskas.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln