Att tro på sig själv

Att tro på sig själv är som att försöka övertyga en katt att den är en sjörövare. Du står där med en liten ögonlapp och ett pappers pirat-hattfjädrar, och katten bara tittar på dig som om du vore galen!

Men ärligt talat, att tro på sig själv är en superkraft som inte alla har. Ibland när jag känner mig självsäker, går jag upp till en vägg och säger: 'Du är den mest stöttande väggen i världen!' Det brukar inte få mig att flyga, men det gör mig definitivt på gott humör.
 

Så nästa gång du tvivlar på dig själv, tänk på den sjörövar-katten och kom ihåg: Om du tror på dig själv, kan du göra nästan vad som helst, även om det innebär att bli den mest självsäkra piraten på land!"

Etiketter: tro tro på sig själv

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln