Hur är balansen

Zinzino BalanceTest är ett enkelt och effektivt sätt att bedöma din kropps essentiella fettsyrabalans, en avgörande faktor för att bibehålla optimal hälsa. Att förstå din Omega-balans kan leda till betydande förbättringar av ditt övergripande välbefinnande.

Omega-6 och omega-3 är viktiga fettsyror för hälsan. En obalans mellan omega-6 och omega-3 fettsyror i kosten kan dock ha negativa effekter på hälsan. Omega-6 fettsyror finns i vegetabiliska oljor, nötter och frön och spelar en roll i inflammatoriska reaktioner och cellfunktion. 
Men om man får i sig för mycket omega-6 fettsyror, speciellt i förhållande till omega-3 fettsyror, kan det främja inflammation och öka risken för kroniska sjukdomar som hjärt- och kärlsjukdomar, diabetes och cancer. Detta är huvudanledningen till att jag började använda Zinzinos balansolja.

Genom att ta Balanstestet ger du dig själv möjlighet att fatta välgrundade beslut om din kost och livsstil. Det är första steget mot en friskare och gladare dig!
Vill du veta mer, kontakta mig...

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln