Har drivkraften försvunnit 

Drivkraften som du har kan vara svår att hitta ibland. Dock finns det en massa saker du kan göra för att plocka fram den.

Drivkraft, vad handlar det om. Om du har en tanke så har den tanken getts dig utifrån det bränsle du har. Bränslet är din drivkraft och det omsätter tanke till handling. Så, låt ditt bränsle omvandla till handlingar. Vad kan du ha för bränsle som ger dig driv och handlingskraft. För min del är mitt bränsle härlig musik samt se en bild framför mig av det jag kan uppnå.

Om du tappar ditt driv och handlingskraft så behöver du tillföra energi, du behöver göra något som ger dig energi. Varierar givetvis mellan personer. Har du gjort en vision board, om inte så kan det vara time för det. Du kan läsa mer om vision board här.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln