CloudHQ smarta appar för datorn

Jobbar du mycket vid datorn, du kanske har hela ditt kontor i datorn. Då kan det vara bra med smarta program eller tillägg. CloudHQ är en serie appar som kan göra livet lite lättare för dig när du arbetar.

Det finns appar för nästan allt hos CloudHQ. Du får Gmail mallar, proffsiga signaturer för Gmail. Gmail button för att på ett enkelt sätt lägga till en knapp i ditt utgående mail, klicka på knappen och man hamnar till den länken man uppgivit.

En annan app som har visat sig vara mycket användbar för mig är Formatted Email Subject Lines. Med denna app kan du skapa en attraktiv ämnesrad såsom fetstil, kursiv text, olika former på texten mm. Sedan jag började använda mig av detta så har mina mail uppmärksammats bättre, att rekommendera. 

Du kan med hjälp av app som heter “Save emails to PDF”. Mycket användbar då man på ett enkelt sätt kan omvandla e-posten till en PDF fil.

En annan app som visat sig användbar är “Gmail Notes”. Har du ett viktigt mail och behöver göra en anteckning om något i mailet då är Gmail Notes riktigt bra, du skapar en anteckning som ligger överst i mailet. En app som jag verkligen inte klarar av att vara utan är “Gmail Tabs”. Med Gmail Tabs skapar du olika flikar utifrån dina etiketter, flikar lägger sig överst horisontellt i Gmail. Du hittar dina viktiga mail snabbt och enkelt.

Sync & Backup gör vad den heter, synkar mellan olika konton. Nu har jag inte använt mig av alla olika appar men det kommer att komma. CloudHQ är något av det bästa du kan använda dig utav om du vill förenkla, systematisera, skapa struktur i ditt dagliga arbete vid datorn. Jag kan verkligen rekommendera CloudHQ då det har underlättat mitt arbete vid datorn och kommer underlätta ännu mera. Kan starkt rekommendera CloudHQ.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln