VAD ÄR ALOE VERA?

Aloe Vera gel tas från Aloe Vera-växtens blad, och har använts som en naturlig ingrediens för hudvård i tusentals år. Det är ett säkert, naturligt växtextrakt som används för att behandla ett antal hudproblem.

Etiketter: aloe vera

Aloe Vera-plantan har i årtusenden varit en uppskattad ingrediens i kosmetika och livsmedel tack vare sin unika sammansättning. Den filé som finns inuti bladen innehåller över 200 vitalämnen. Den stärker dessutom biotillgängligheten hos viktiga näringsämnen, vilket gör att kroppen bättre kan tillgodogöra sig vitaminer. Det är alltså inte konstigt att växten vinner allt mer popularitet även idag.

Vi använder endast ren bladfilé från Aloe Barbadensis Miller i vår Aloe Vera Drinking Gel. Denna finns inuti Aloe Vera-plantans blad och utvinns omsorgsfullt genom en hårt kontrollerad process under tillverkningen. Varje leverans av bladfilé testas för rester av aloin, ett bitterämne som finns i bladens yttre delar, såväl efter utvinningen som före bearbetningen i vår toppmoderna produktion i Tyskland. Dessutom testar vi den färdiga produkten. Kvaliteten hos vår Aloe Vera Drinking Gel bekräftas genom regelbundna kontroller utförda av oberoende institut såsom SGS Institut Fresenius. Vår produktion genomgår också regelbundna granskningar. Det yttersta beviset på vår höga kvalitet är våra nöjda kunder och den ständigt ökande efterfrågan på våra produkter.

Aloe Vera är bra för följande:

Lindra bränd hud: Aloe Vera innehåller kylande egenskaper som kan lindra huden och fylla på mineraler och vitaminer. De fuktgivande och känsliga egenskaperna kan hjälpa irritationen från bränd eller sol skadad hud.

Fuktgivande: Aloe Vera gel och Aloe Vera kräm hjälper att intensivt återfukta huden utan att lämna kvar den där feta känslan. Det låser inne fukt och gör huden mjuk och len.

Perfekt för känslig hud: Aloe Vera skötsel är perfekt för irriterad hud med ämnen som påstås hjälpa till att undertrycka inflammation."

Antibakteriella egenskaper: med antibakteriella egenskaper och syra som hjälper till att rensa porer kan det vara fördelaktigt om du har finnar genom att lätt exfoliera din hud.

Sakta ner ålderstecknen: Genom att hålla huden mycket återfuktad, innehålla antioxidanter och fungera adstringerande saktar det ner ålderstecken som rynkor.

VAD FINNS I ALOE VERA?
Vitaminer & mineraler: Aloe Vera är vitaminrik på A-vitamin, B-vitamin, C-vitamin och E-vitamin samt magnesium, kalium och zink som alla tros hjälpa de helande fördelarna hos Aloe Vera.
Vatten: Aloe Vera består mestadels av vatten! Detta hjälper till att återfukta, och de andra ingredienserna låser i fukten vilket gör dig återfuktad längre.
Salicylsyra: en vanlig hudvårdsingrediens; Aloe Vera innehåller en liten mängd salicylsyra som ger det dess lätta exfolierande egenskaper.
Glucomannan: Tros ge huden läkande egenskaper.

Vill du starta en verksamhet inom Aloe Vera, gå in på www.perottosson.se klicka på "kollega med mig" så kontaktar jag dig inom någon dag.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln