Lämnar 2020

Idag är det den sista dagen för 2020, skönt tycker nog många av oss. 2020 har varit ett riktigt skitår med pandemin i centrum. Många av oss har personer i sin närhet som på ett eller annat sätt drabbats av denna fruktansvärda pandemi. 

Jag själv har haft det nära mig på arbetet, många har goda vänner som drabbats, en del har drabbats på det värsta tänkbara sätt medans andra inte blivit mer sjuka som en vanlig förkylning. 

Nu tar vi steget över snart till 2021 och vi kan hoppas att 2021 så småningom kan börja bli normal för oss men det tar nog tid om vi inte alla börjar ta detta på allvar samt att vaccineringen tar fart. 2020 har varit ett utmanande men även ett utvecklande år.

Det är ganska otroligt vad vi lärt oss under detta år. Ta detta med digitala möten som numer är så naturlig del av vår arbetsdag. Utbildningar har som oftast hållits via datorn, nätverksträffar hålls via olika verktyg. Mycket nytt som nu är en del av vår nya vardag. Vi har alla fått kämpa för att hitta nya vägar och på dessa vägar hitta nya lösningar.
 

Gott Slut & ett Gott Nytt år

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln