En smakfull start på dagen

Precis som i de finaste maträtterna blir resultatet oftast bäst när få ingredienser får stå i centrum. Som i Forever Aloe Berry Nectar, till exempel. Här får vår finaste Aloe vera fortfarande spela huvudrollen, samtidigt som juice från äpple och tranbär ger en lite fruktigare smakupplevelse. Färdig att dricka, och njuta av, varje dag!
Precis som originalet, Forever Aloe Vera Gel, framställs Forever Aloe Berry Nectar av den finaste innerfilén från solmogna Aloe vera-plantor. Och självklart innehåller även denna läckra dryck vitamin C, som till exempel bidrar till immunsystemets normala funktion. Extra bra att veta nu i vabbruari!

Och du, nu finns Forever Aloe Berry Nectar även i mindre förpackning: 330 ml ren lycka!
Vill du handla så kontakta mig, klicka här
Skulle du själv vilja bli återförsäljare, då klickar du här

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln