Vad gör jag

Sedan en tid tillbaka så arbetar jag inom direkthandel. Skälen till att man startar eget är naturligtvis väldigt olika och är troligen lika många som det finns företag. Men varför väljer man att starta just ett direkthandelsföretag? En verksamhet kan födas ur en idé, ur ett behov eller av en slump men för direkt handelsföretagen finns alltid en gemensam nämnare: den enskilde entreprenören med en stark längtan efter att förverkliga sin idé och sina drömmar. För min egen del så var det att nå min dröm och mitt mål.

Vill även du känna på hur det skulle vara att arbeta med direkthandel, titta in på min rekryteringssida där du kan bli kollega med mig. Fyll i dina uppgifter så kontaktar jag dig för ett möte där jag och min mentor berättar mer. Klicka här

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln