Entreprenör med en stark längtan att förverkliga sin idé och sina drömmar

Direktförsäljning/direkthandel initieras vid personliga möten utanför de traditionella försäljningsställena. Vi brukar säga att direktförsäljning/direkthandel är butikslös. En visning eller försäljning kan i princip ske var som helst; hos grannen, på arbetsplatsen eller på någon helt annan plats. Andra former är temakvällar, seminarier och telefonförsäljning.

De vanligaste produkterna i svensk direktförsäljning/direkthandel är kosttillskott/hälsopreparat, kosmetik, hushållsprodukter, kläder, finansiella tjänster, rengöringsprodukter, telefoni, heminredning, mat och böcker. Det finns över 155 000 direktsäljare i Sverige och hela Branschen omsatte uppskattningsvis mellan 2-3 miljarder 2018.

Skälen till att man startar eget är naturligtvis väldigt olika och är troligen lika många som det finns företag. Men varför väljer man att starta just ett direkthandelsföretag? En verksamhet kan födas ur en idé, ur ett behov eller av en slump men för direkthandelsföretagen finns alltid en gemensam nämnare: den enskilde entreprenören med en stark längtan efter att förverkliga sin idé och sina drömmar.

Jag har valt att starta egen verksamhet inom direkthandeln, jag har valt att lägga ett antal timmar i veckan utöver min ordinarie arbetstid för att förverkliga min dröm. Vill du veta mer om hur även du kan förverkliga din dröm, ta då kontakt med mig. Klicka på denna länk - bli kollega med mig

Etiketter: direkthandel mlm

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln