Vill du som jag börja må bättre…

Mår du bra, eller hur mår du brukar vanligtvis vara en inledande fras när man stöter på någon på gatan. Jo tack det är bra. Hur många har stött på att någon säger från djupet av ens hjärta, nä jag mår inte bra, jag mår riktigt skit alltså. Oj då tänker man då, vad säger jag nu. Ja vad säger man egentligen, tål att tänkas på.

Tillbaka till rubriken, vill du börja må bättre. Det vill du säkert göra, för även om du säger eller tänker att jag mår nog ganska bra ändå så finns det något där bak i skallen som dunkar på och vill fram på tungan...jo nog skulle det vara härligt att må lite bättre, få lite mer ork kanske.

Jag har kommit i kontakt med en produkt som balanserar upp Omega 6 & Omega 3. Obalans mellan omega 6 och omega 3 där talar många forskare och läkare om att det hotar hälsan. Jag har tagit denna produkt som är en olja i drygt 14 dagar nu, för tidigt att säga något konkret men jag tycker mig känna att tröttheten inte är lika påtaglig.

Du kan läsa mer om denna produkt genom att klicka på länken. Vill du sedan veta mer så hör du av dig till mig, klicka här.

Etiketter: balans omega 3 omega 6

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln