Det började med en liten planta

Det började med en liten planta Aloe vera samt en tydlig vision om att äga sin tid. Forever Living har idag verksamhet i drygt 160 länder i alla världsdelar, med detta så är Forever världens största odlare, tillverkare och distributör av Aloe vera. Forever äger själva hela produktionsprocessen, från planta till färdig Aloe vera-produkt, på så sätt kan Forever kontrollera och garantera bästa Aloe vera-kvalitet.

Forever Living Products Scandinavia är idag Skandinaviens största direkthandelsföretag inom hälso- och hudvårdsprodukter baserade på Aloe vera.

Skulle du vara intresserad av att starta din egen affärsverksamhet och bygga upp en verksamhet som du antingen nöjer dig med lite extra pengar varje månad eller rentav jobba heltid och på de tider du själv bestämmer - var din egen chef…

Vill du veta mer klicka då här för att komma till min “jobba med mig” sida. Fyll i det som efterfrågas och skicka iväg, jag kontaktar dig för ytterligare möte.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln