Det är inte en dans på rosor

Precis som titeln på detta inlägg säger så är det inte en dans på rosor att jobba inom nätverkshandeln. Du får inte pengar veckan efter att du blivit återförsäljare, du kanske inte ens får pengar månaden efter. Här börjar man misströsta och undra vad man gett sig in på. Efter ett år som återförsäljare inom direkthandeln så kanske din verksamhet inte börjat bära frukt, har kastar många in handduken.

Jag gav mig inte och det är många som inte ger upp utan fortsätter att kämpa på för det är vad det handlar om att kämpa. Belöningarna kommer inte av sig själv, finns ingen som gör arbetet åt dig. Om du startar ett företag så behöver du planera, ta fram handlingsplaner, skriva verksamhetsplan, fixa blanketter samt en hel del till. Tänk dig att du får ett nyckelfärdigt system där materialet är redan framtaget, det bolag du arbetar för har anställt personer på marknad, ekonomi samt kundsupport som jobbar för dig. Trots allt detta måste du göra jobbet…ett arbete som kan ge dig så mycket, inte bara i pengar utan även socialt.

”Bli inte besviken på resultaten du inte fick av aktiviteten du inte gjorde.”
 
Om du vill veta mer om hur du kan starta en egen verksamhet med inga eller minimala omkostnader så hör du av dig till mig. Klicka här
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln