En värld full av möjligheter

En karriär inom Forever Living Products öppnar upp många olika sorters möjligheter. Forever satsar på att utveckla dig till en trygg och framgångsrik återförsäljare och ledare, med hjälp av motivationsprogram som är öppna för alla oavsett hur länge du har jobbat. Du bestämmer själv hur du ska utvecklas och vilka mål du tänker uppnå. Att vara återförsäljare är också en social tillvaro med spännande event, roliga utmaningar och chanser att resa över hela världen. Massor av energi, gemenskap och glädje helt enkelt.
 

INVESTERA I DIG SJÄLV
Vårt koncept gör det möjligt att starta en framgångsrik verksamhet, med mycket liten ekonomisk risk. Alla är välkomna och lika arbete belönas på samma sätt – oavsett vem som jobbar. 
 

MED STÖD FRÅN FOREVER
Vår lösning är enkel – ju mer du anstränger dig, desto större blir din belöning. Du får stöd, marknadsföringsmaterial och utbildning från Forever, medan du blir en del i ett oberoende nätverk av återförsäljare. Upptäck vad Forever kan erbjuda dig och forma ditt liv som du vill ha det.
HAR DU NÅGON GÅNG FUNDERAT ÖVER VAD DU SKA GÖRA MED RESTEN AV DITT LIV? KÄNT ATT DU ÖNSKAR DIG EN LUGNARE OCH MER HARMONISK VARDAG MED MINDRE STRESS OCH ORO FÖR FRAMTIDEN.

Om du tillbringar 1/3 av din tid på jobbet vill det till att du trivs! Annars kan en förändring vara lösningen, något som inspirerar, som ger tydliga resultat, som du kan påverka och som ger dig mer frihet. Låt oss berätta om en affärsmodell som gör det möjligt för dig att själv ta kontroll över ditt liv. 
 

NETWORK MARKETING, SOM ÄR EN FORM AV DIREKTFÖRSÄLJNING, BYGGER PÅ REKOMMENDATIONER. EN SJÄLVKLARHET I DAGENS SAMHÄLLE DÄR VI LÄSER KUNDERS ELLER BESÖKARES OMDÖMEN INNAN VI BESTÄLLER NÅGOT ONLINE. OCH VAD KAN SKAPA STÖRRE FÖRTROENDE ÄN ATT FÅ TIPS AV NÅGON MAN KÄNNER?

Det finns idag uppskattningsvis mer än 1000 direktförsäljningsföretag globalt. 300 av dessa är i Europa, varav 35 i Sverige. Antalet företag som jobbar med direktförsäljning har ökat och globalt sett är det idag 117 miljoner människor som säljer produkter och tjänster via direktförsäljning. Och branschen fortsätter öka – med 1,6% i världen och 3,5% i Europa.*


DEL I ETT NÄTVERK 
Forever Living Products är ett väletablerat Network Marketingföretag som utformats för att göra det möjligt för alla människor att starta och utveckla sina egna verksamheter. I dessa verksamheter säljer man produkter av finaste kvalitet från ett företag med högsta kreditvärdighet (AAA), som funnits sedan 1978.

DIN EGEN VERKSAMHET 

Med Network Marketing kan du njuta av friheten och flexibiliteten i att äga din egen verksamhet. Som entreprenör kan du välja var och när du vill arbeta. Istället för att arbeta hårt för att gynna någon annan, kommer allt ditt arbete att gagna dig själv.


MINIMALA OMKOSTNADER 

En traditionell affärsverksamhet kostar vanligtvis stora summor att starta och allt som oftast behöver du ta lån. Att starta din egen Network Marketing-verksamhet innebär att du inte behöver låna några pengar och inte heller anställa någon personal. Du säljer företagets produkter och berättar om affärsmodellen för andra, men har låga omkostnader.


INGET LÖNETAK 

Inom flertalet verksamheter begränsas lönerna av marknadsstandarden. Network Marketing däremot sätter inget tak på hur mycket du kan tjäna. Det ligger helt enkelt i tiden att kunna arbeta platsoberoende, utan höga omkostnader och med stora förtjänstmöjligheter – ett framtida entreprenörskap! 

VILL DU VETA MER
Klicka här och fyll i formuläret så kontaktar jag dig inom 12 timmar...

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln