Att nå sitt mål…
…bortom träden

Många kämpar med att nå sitt eller sina mål, det kan vara att gå ner i vikt, tjäna mer pengar, få sitt drömjobb. Tyvärr så kommer de flesta inte fram till sitt mål beroende på att man inte har det fokus som krävs.

För att verkligen nå dit man vill komma så krävs det att du är fokuserad, har en plan och verkligen håller dig till den. Jag tänkte att jag gör lite här och lite där så kommer det säkert att gå ihop, men ack vad jag bedrog mig. Om du inte är fokuserad och har en tydlig målbild så kommer du inte ens komma längre än din tanke.

Sätt upp din målbild, dröm om vad du skulle vilja uppnå. Gör en tydlig plan, skriv ner den och alla de uppgifter du behöver ta tag i. Om en uppgift kräver mer än ett steg så är det ett projekt. Varje vecka så har du tillsammans med dig själv en veckogenomgång. Gå igenom din kommande vecka, vad har du att göra som tar dig närmre ditt mål. Gå igenom allt och ställ dig frågan – kommer detta att ta mig närmre mitt mål. Om inte så skall du allvarligt fundera på om uppgiften hör hemma hos dig.

 

Bra hjälpmedel för att fokusera på ditt målarbete är…
 
Todoist
Ordna ditt liv sedan kan du njuta av det…

Livet kan vara överväldigande, men det måste det inte vara. Med Todoist kan du få koll på allting på ett och samma ställe, så att du får allting gjort och samtidigt kan njuta av lite sinnesfrid.
Klicka här

 
Evernote
Samla alla dina anteckningar, klipp mm.
Klicka här

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln