Är du redo för solen

Vid första tecknen på vår börjar vi nordbor hungra efter sol. Inte så konstigt kanske med tanke på hur många mörka timmar vi har här uppe under året. Redan i april börjar man se de riktigt inbitna soldyrkarna plocka av sig tröjorna och vända näsorna mot skyn. För att alla vi solälskare ska kunna njuta utan oro lanserar Aloe vera-företaget Forever sin nya solkräm, Aloe Sunscreen.

Välj rätt SPF

Vi har ju olika mycket pigment och tål solen olika bra, men vi behöver alla skydda oss, bara i olika grad. SPF står för Sun Protection Factor, och är egentligen en tidsindikator på hur länge du kan vara i solen jämfört med om du inte skyddat dig alls. Aloe Sunscreen har SPF 30, och det betyder att en trettiondel av UV-strålningen når din hud. Då kan du alltså vara i solen 30 gånger så länge. SPF 30 passar oss lite ljusare nordbor bra, åtminstone i början av solsäsongen. Är du riktigt känslig kan du med fördel börja med ännu högre skydd för att sedan minska ner till SPF 30 när huden vaknat upp och börjat vänja sig. När du fått lite mer färg kan du prova att gå ner ytterligare till SPF 20.


Antiaging-effekt

Sol och värme torkar ut huden, och torr hud åldras snabbare. Därför innehåller Aloe Sunscreen, förutom hudvårdande och återfuktande Aloe vera, dessutom antioxidanter i form av vitamin C och E. Och du, tänk på att lagom är bäst. Även med solskydd. Är solen väldigt stark bör du ta på heltäckande kläder eller gå in i skuggan tills det blir lite mildare. Bebisar och små barn är extra känsliga, ta gärna på långärmat och keps eller solhatt. Ett rejält parasoll ger fin skugga när solen är som starkast.

Forever är Skandinaviens största direkthandelsföretag inom hälso- och hudvårdsprodukter baserade på Aloe vera, har verksamhet i drygt 160 länder och är därmed världens största odlare, tillverkare och distributör av Aloe vera. Alla produkter bygger på stabiliserad Aloe vera av hög kvalitet. Genom att själva äga hela produktionsprocessen, från planta till färdig produkt, kan vi kontrollera och garantera högsta kvalitet. Att ta ansvar för sin egen hälsa ligger i tiden och vi ser att allt fler människor intresserar sig hälsosammare alternativ.

Vill du veta mer om Forever och hur du själv kan starta egen verksamhet, klicka här och fyll i formuläret.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln