Förbered för sol

Snart knackar sommaren på dörren, och ljuset och värmen är på väg. Som våra kroppar har längtat. Känner du dig lite blek och glåmig? Ingen fara, du kan hjälpa ditt ansikte på traven att snabbare få en fräsch lyster. Men tänk på att skydda dig längs vägen och ge din hud de bästa förutsättningarna att ta emot solen. Visst vill vi njuta så mycket det går när solen visar sig igen, men börja med lagom dos. Solen är starkare än du tror nu på våren, du vill bli brun, inte röd. Glöm inte solskyddsfaktor! 

Vår nya Aloe Sunscreen har solskyddsfaktor 30, och ger dig ett fint skydd även under sommarens soligaste dagar. Smörj in dig generöst över hela kroppen. Glöm inte luriga ställen, så som öronen och fötterna. Och tänk på att även om Aloe Sunscreen är extra vattenfast så har du ändå inte samma skydd efter badet som innan, så smörj in dig på nytt efter varje dopp.


 

Ett hett tips är att alltid ha en Aloe Vera Gelly i väskan, då är du redo för vardagens alla utmaningar. Här har du praktiskt taget plantan på tub. Har du bränt dig i solen? Eller kanske fått ett kliande insektsbett? Då kommer denna hjälte till undsättning. Vårdande, lugnande, fuktighetsbevarande. Och fullproppad med vår finaste Aloe vera.
Nu är du redo för solen!
Vill du handla, klicka här
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln