För ork och immunförsvar, blodomlopp och muskler

Forevers populära kosttillskott för dig som lever, eller vill leva, ett liv i rörelse, innehåller aminosyran L-arginin – men också flera viktiga vitaminer som stödjer en aktiv livsstil. Spelar ingen roll om du är toppidrottsman/kvinna eller vanlig motionär. ARGI+™ passar alla vuxna människor. Perfekt för dig som lever ett aktivt liv eller som vill komma igång med att göra det, men passar också fint som en uppfriskande start på dagen.

 

Träning i sig ger energi, men ibland kanske du ändå vill ha lite hjälp på traven. ARGI+™ är ett kosttillskott i pulverform som enkelt blandas med vatten eller annan dryck. Det innehåller till exempel vitamin B6 och B12, som bland annat bidrar till att minska trötthet och utmattning och till en normal energiomsättning. Och det är portionsförpackat, så att du alltid kan ha med dig din egen sportdryck i fickan.

Vill du veta mer Argi+ och beställa så kontaktar du mig. Vill du så får du även en kortare presentation om hur även du kan starta din egen verksamhet.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln