Ryck upp dig till våren..

Släpp vintertröttheten och kom loss! Ett smart kosttillskott i behändig portionsförpackning – det kan vara allt du behöver för att komma igång och slippa känslan av trötthet under den mörka årstiden. 
 

ARGI+ innehåller mängder med ingredienser som stöttar en aktiv livsstil. Exempelvis L-arginin och vitaminerna B6 och B12, som bland annat bidrar till att minska trötthet och utmattning, samt till en normal energiomsättning. Så ge dig själv en kick och möt dagens utmaningar med känslan av att vara en piggare människa!


Månadens mervärde

Vid köp av en ARGI+ får du ett mervärde i form av en snygg reflex som är användbar – för att inte säga nödvändig – när du rör dig utomhus under mörka morgnar och kvällar. Gäller så långt lagret räcker, dock längst till och med 28/2.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln