Lägg 10 %

Konceptet är enkelt om du skall lyckas eller ej. Oavsett vad du gör idag, lägg 10% extra arbetstid på det du har förutsatt dig att bygga upp.

Om du idag arbetar 40 timmar i veckan, lägg då 4 timmar i veckan på något eget. Dessa 4 timmar i veckan blir 200 timmar på ett år. Det viktiga här är att förvalta dessa 200 timmar på det du vill uppnå och satt som ett mål.

Så här är det. Aktivitet, det vill säga det som du gör leder till resultat. Om du inte förvaltar dina 4 timmar effektivt så kommer du inte att nå ditt mål. Utav dina 168 timmar på en vecka så sover du 56 timmar förhoppningsvis. Du arbetar normalt 40 timmar. Så, resten av timmarna vad gör du då. Dina 4 timmar i veckan som du nu kommer att använda på ett konstruktivt och effektiv sätt kommer att skapa resultat för dig.

Glöm dock inte att boka in dina timmar i kalendern där du skall bygga din verksamhet. 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln