Riktad hudvård med kraftfullt innehåll

Som en del av Forevers avancerade hudvård ger vi er balancing toner, protecting day lotion, smoothing exfoliator och awakening eye cream. De senaste tillskotten i Forevers avancerade hudvård tar nu sina välförtjänta platser i rampljuset. 

Här är produkterna som har fullt fokus på hudens specifika behov; En ögonkräm för den särskilt känsliga huden runt ögonen, en dagkräm som skyddar mot solens skadliga strålar, ett balanserande ansiktsvatten som återfuktar huden och normaliserar pH-värdet samt en exfoliator som gör det lilla extra för att huden ska kännas fräsch och ungdomlig.

Produkterna innehåller kraftfulla ingredienser, är skapade efter det senaste från vetenskapen och naturen och är därmed av högsta kvalitet. De säljs separat och kan enkelt med fördel komplettera infinite by Forever, men också användas till våra övriga hudvårdsprodukter.


De nya produkterna i vår avancerade hudvårdslinje är:

Protecting day lotion SPF 20

Svepande lätt dagkräm med solskyddsfaktor 20. Med b.la det fysikaliska solfiltret titandioxid, Aloe vera, karragentång samt extrakt av jerikoros, vattenmelon och snösvamp. Återfuktar, mjukgör, vårdar och blockerar mot solens skadliga UVA- och UVB-strålar.


Smoothing exfoliator

För en fräschare, jämnare känsla. En effektiv och samtidigt skonsam exfoliator, som hjälper huden att avlägsna döda hudceller för att ge plats åt nya. Rengör, vårdar, återfuktar och mjukgör. Med Aloe vera, jojobapärlor, bambupulver samt papaya- och ananasenzym.


Balancing toner

Ett behagligt, balanserande ansiktsvatten som vårdar och stabiliserar pH-balansen i huden. Fräschar upp, lugnar huden och återställer fuktbalansen. Med Aloe vera, betaglukan, natriumhyaluronat, karragentång samt extrakt av vitt te och gurka.


Awakening eye cream

Återfuktande ögonkräm med silkeslent resultat. Fräschar upp och ger huden runt ögonen en ungdomligare känsla. Med Aloe vera, peptider, mikroalger, hydrolyserat kollagen, jojobaolja och rödbetsextrakt.

Om du vill handla så klicka här

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln