Högsta betyg i dermatologiska tester

Ingredienserna i Aloe Jojoba Shampoo och Jojoba Conditioner Rinse är speciellt utvalda för att ge en mild, men effektiv och vårdande produkt som samtidigt motverkar torrt hår.

Schampot är fritt från konserveringsmedel och sulfater. Jojobaolja återställer hårets fuktbalans på djupet och macadamiaolja är mjukgörande och återfuktar hårbotten. Tillsammans med solrosolja, Aloe vera, arginin, panthenol och Forever Essential Oils Lavendel får håret extra glans, hårbotten extra fukt och håret blir mer lätthanterligt. Produkterna är helt fria från silikon och har fått högsta betyg i dermatologiska tester.

Vill du handla eller du kanske är rent av nyfiken på att själv bli återförsäljare, klicka då här…

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln