Välkomna, smoothing exfoliator och awakening eye cream!

Nu har smoothing exfoliator och awakening eye cream tagit plats i shopen. Dessa produkter är de senaste tillskotten i vår riktade hudvårdslinje, fyllda med effektiva och fantastiska ingredienser.

Smoothing exfoliator är en effektiv och samtidigt skonsam exfoliator, som hjälper huden att avlägsna döda hudceller för att ge plats åt nya. Den rengör, vårdar, återfuktar, mjukgör och lämnar din hud med en jämnare och fräschare känsla. Här hittar du bland annat Aloe vera, papain från papaya, bromelain från ananas, bambu och jojobapärlor.

För den känsliga huden runt ögonen presenterar vi awakening eye cream, som innehåller en mängd effektiva, återfuktande och vårdande ingredienser. Bland annat fyra olika peptidkedjor, hydrolyserat kollagen, rödbetsextrakt, jojobaolja och givetvis vår Aloe vera. Awakening eye cream kan göra att upplevelsen av mörka ringar och fina linjer minskar och att huden upplevs mer ungdomlig och silkeslen.

Produkterna i vår riktade hudvårdslinje kompletterar enkelt infinite by Forever™, men kan givetvis också användas med dina andra hudvårdsfavoriter.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln