Hur vår Aloe vera skördas och tas omhand

Vår Aloe vera-gel är ett resultat av ett gediget kvalitetsarbete, som börjar med att de färska bladen bara ett par timmar efter skörd genomgår en noggrann reningsprocess där de sköljs flera gånger i kallt vatten och högtrycks tvättas. Sedan rensas skräp bort och bladen inspekteras så att de inte är skadade.

Vår Aloe vera-gel består alltid endast av innerfilén, som kommer från plantans inre där den är väl skyddad från yttre påverkan. Den rena gelén samlas upp och skalrester avlägsnas för hand. Därefter går gelén igenom en patenterad stabiliseringsprocess som skyddar den från oxidering. Blad- och skalrester hamnar på komposten och blir en del i det naturliga kretsloppet.

 

För att vara säkra på att vi alltid har en säker produkt genomgår gelén både laboratorietester och analyser innan den får ingå som ingrediens i våra drycker och övriga produkter.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln